Pinedo Makelaardij

Een gouden keuze op het gebied van makelaardij.

Pinedo maklaardij is een bekende makelaar in Alkmaar en omstreken. Verkoop, huur en beheer, Pinedo doet het allemaal. Sinds 2006 begon Josua na een studie en baan bij VLIEG makelaars Pinedo makelaardij.

 

Na 15 jaar was het tijd voor een nieuw jasje. Een nieuwe kleur (van roze naar goud) om de gewenste doelgroep beter aan te spreken. Bij een restyling hoort ook een nieuwe website. Uiteraard automatisch gekoppeld aan het CMS systeem Realworks met een op maat gemaakte koppeling van Blubmedia

Wat hebben wij uitgevoerd?

Van een verouderde website..

Naar een
gloednieuwe website

"De klanten van Pinedo krijgen net dat stukje extra! Dat willen we uitstralen ook. Het is fijn dat de site gekoppeld is aan onze vaste systemen "

Woningen 1 x invoeren en automatisch op Funda, jaap en eigen website.

Een vernieuwde uitstraling op alle socials. Een Instagram feed plan maken en strategie opzetten. 

“Omdat je nooit een tweede kans krijgt voor een eerste indruk, besteedt Pinedo Makelaardij veel aandacht aan de presentatie. Denk aan de eigen website, de foto's en de omschrijving op Funda, maar ook aan een mooie brochure en zelfs de mogelijkheid voor een gepresenteerde video (vlog). "Wij verkopen een woning middels een eerlijk verhaal en beleving, zeg ik altijd." Blub media is een aanrader voor elke partij die stappen wil maken!
Joshua – Pinedo makelaardij