Branding

Branding is bouwen aan je merk. Het helpt je onderscheidend en herkenbaar te zijn.

Als creatief branding bureau helpen we jou met het versterken van jouw merk. Dat doen we door tot de kern te komen. Wat zijn je kernwaarden en wat maakt je anders dan anderen? Een sterk merkverhaal is de basis voor alles dat jouw merk uitdraagt. Van content tot campagnes en van drukwerk tot verpakkingen. Met een uniek merkverhaal ben jij klaar om je doelgroep te overtuigen.

De juiste visuele vertaling

Onze designers zorgen voor de juiste visuele vertaling van jouw merkverhaal. Dat gaat verder dan alleen een logo. Wij zorgen voor de juiste kleuren, typografie, fotografie en beeldconcepten. Dat alles leggen we vast in een brandbook. In het brandbook beschrijven we jouw merk in woord en beeld. Het laat zien hoe jij jouw merk op de kaart wilt zetten, hoe je met klanten omgaat en wat jij belangrijk vindt.

Merkverhaal

Branding begint bij een goed en duidelijk merkverhaal. Waar staat jouw organisatie voor, wat wil je uitstralen? Deze vragen vormen de basis van jouw organisatie, waaruit we samen jouw merkverhaal op papier zetten.

Visuele identiteit

We gaan naar de tekentafel om jullie merkverhaal te vertalen in creatieve schetsen. Vanuit die schetsen ontwikkelen we een visuele identiteit om jullie merkverhaal uit te dragen. Alle bouwstenen van de look & feel nemen we daarin mee: logo, kleuren, typografie en fotografie.

Een visuele identiteit is ontzettend belangrijk als het gaat om branding. Het laat zien waar jullie voor staan en hoe jullie je willen positioneren naar de buitenwereld.

Visuele identiteit van NRMB Bouw.

Brandbook

In het brandbook beschrijven we jouw merk in woord en beeld. Het laat zien hoe jij jouw merk op de kaart wilt zetten, hoe je met klanten omgaat en wat jij belangrijk vindt. Het brandbook is een houvast binnen jouw organisatie, zodat iedereen weet waar jouw organisatie voor staat en hoe deze naar buiten gebracht moet worden.

Blub helpt jou

Wil jij jouw merk of organisatie versterken, en meer naamsbekendheid genereren? Ons team staat klaar om de juiste branding strategie voor je op te zetten.

Fotografie/Webshop/Social media/Website/Branding/Display-Ads/Marketing/SEO/Drukwerk/SEA/Vindbaarheid/Fotografie/Webshop/Social media/Website/Branding/Display-Ads