Een golfafspraak met Blub!

Blub is sinds dag één verbonden met de golfwereld. Sterker nog, op de golfbaan is het idee van Blub ontstaan. Met name Maurice Jong is al jaren een fanatiek golfer.

Zaken doen op de golfbaan

Volgens Maurice is de golfbaan dé ideale plek om zaken te bespreken. Het liefst staat Maurice de hele dag op de golfbaan met klanten om zijn handicap (4) te verbeteren.

“De sfeer tijdens een rondje golf is heel informeel. Bij een gewone afspraak kijk je op de klok, heb je een uurtje, en kom je meteen to the point. Nu ben je sowieso vier uur met elkaar actief, heb je genoeg tijd om met elkaar te praten en ook de persoon achter de zaak te leren kennen. En dat is ontzettend belangrijk om elkaar goed te begrijpen.”

De link tussen Blub en golf

Blub is op vele manieren betrokken in de golfwereld. Zo zijn we lid van Golfbaan Dirkshorn, Golfbaan Westwoud en Golfbaan Spierdijk waar we vele mooie rondes lopen per jaar. Daarnaast zijn we mediapartner van de Dutchswing en steunen we Golf4Disabled.

Onze golfpassie komt ook terug in het steunen van golftalenten Aydan Verdonk, Daan Huizing, Nikki Hofstede, Thom Hoetmer, Mike Korver en Rick Hessing. 

En dat is niet alles! Op Ziggo Sport Golf zijn wij tijdens alle grote toernooien te zien met een toffe commercial, heb jij ons al gespot?

Jouw marketing caddie

Hou jij van golf en ben je benieuwd wat Blub voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak dan snel een golfafspraak met Maurice! Tijdens een rondje op de golfbaan sparren we over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.