Golfafspraak

Blub is sinds dag één verbonden met de golfwereld. Sterker nog, op de golfbaan is het idee van Blub ontstaan. Met name Maurice Jong is al jaren een fanatiek golfer.

Zaken doen op de golfbaan

Volgens Maurice is de golfbaan dé ideale plek om zaken te bespreken. Het liefst staat Maurice de hele dag op de golfbaan met klanten om zijn handicap (4) te verbeteren 😉 . 

“De sfeer tijdens een rondje golf is heel informeel. Bij een gewone afspraak kijk je op de klok, heb je een uurtje, en kom je meteen to the point. Nu ben je sowieso vier uur met elkaar actief, heb je genoeg tijd om met elkaar te praten en ook de persoon achter de zaak te leren kennen. En dat is ontzettend belangrijk om elkaar goed te begrijpen.” 

De link tussen Blub en golf

Ook op andere manieren is Blub betrokken in de golfwereld. Zo zijn we lid van Burggolf landelijk en Golfbaan Spierdijk. We ondersteunen golftalenten Aydan Verdonk, Daan Huizing, Nikki Hofstede, Thom Hoetmer en Rick Hessing. Daarnaast zijn businesspartner van Golfballen.nl en sponsor van team Dirkshorn, Golfclub de Koggen en Golfbaan Spierdijk. En dat is niet alles. Ook op Ziggo Sport Golf zijn wij te zien met een toffe commercial tijdens alle grote toernooien! Heb jij ons al gespot?

350+ vissen zwemmen in onze vijver.
Haak jij ook aan?

MAAK EEN AFSPRAAK

Jouw marketing caddie

Hou jij van golf en ben je benieuwd wat Blub voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak dan snel een golfafspraak met Maurice! Tijdens een rondje op de golfbaan kunnen we sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.