Slide
                   WIE WIJ ZIJN

Over BLUB

BLUB media is in 2016 opgericht door Maurice Jong en Bas de Wildt en in korte tijd uitgegroeid tot een full service reclamebureau. Ieder project begeleiden we van begin tot eind. Of het nu om een start-up gaat, een klein of juist groot bedrijf. Wij kijken naar een nieuwe website, huisstijl en marketingstrategie alsof het ons eigen bedrijf is. Oprechte interesse, vertrouwen en eerlijkheid staan centraal. Een langetermijnrelatie met onze klanten is waar we voor gaan!

                     DIT BEN IK

Bas de Wildt

Weet met zijn enthousiasme en creativiteit ondernemers te betrekken bij het plan. Hij kan zich goed inleven in de klant en weet ingewikkelde termen te vertalen in Jip & Janneke taal.

                     DIT BEN IK

Maurice Jong

Is altijd oprecht geïnteresseerd in mensen, ondernemingen en denkwijzen. Hij overziet de zaken goed voordat hij tot actie overgaat. “Geen gouden bergen, maar eerlijk zaken doen.”

                     DIT BEN IK

Bart Rutjes

Heeft 20 jaar ervaring in het medialandschap en voorziet ondernemers in het zuiden van het land van het allerbeste marketingadvies.

                     DIT BEN IK

Tamara Ursem

Is vormgever in hart en nieren.  Ze weet iedereen keer op keer te verrassen met gave websites, logo’s en huisstijlen. En is koningin tosti maken.

                     DIT BEN IK

Yvette Jonk

Taalnazi in de goede zin van het woord. Houdt van schrijven en marketing. De ideale combinatie om de vindbaarheid van websites te verbeteren en social media kanalen te beheren.

                     DIT BEN IK

Walter Faas

Is met zijn technische kennis als developer altijd bezig met ‘moeilijke taal’. Waar complexe codes nodig zijn, schiet Walter te hulp.