fbpx

Ons team

Lees meer over de mensen achter Blub!

OVER ONS

Wij zijn Blub!

“Geen gouden bergen maar eerlijk zaken doen”

Blub is in 2016 opgericht door Maurice Jong en Bas de Wildt en in korte tijd uitgegroeid tot een full service reclamebureau. Ieder project begeleiden we van begin tot eind. Wij kijken naar jouw website, huisstijl en marketingstrategie alsof het ons eigen bedrijf is. Oprechte interesse, vertrouwen en eerlijkheid staan centraal. Een lange termijn relatie met onze klanten is waar we voor gaan!

Benieuwd naar onze bijnamen? Klik op of ga met je muis over de foto’s hieronder!

Video afspelen

Bas de Wildt

Weet met zijn enthousiasme en creativiteit ondernemers te betrekken bij het plan. Hij kan zich goed inleven in de klant en weet ingewikkelde termen te vertalen in Jip & Janneke taal.

Maurice Jong

Is altijd oprecht geïnteresseerd in mensen, ondernemingen en denkwijzen. Hij overziet de zaken goed voordat hij tot actie overgaat. “Geen gouden bergen, maar eerlijk zaken doen.”

Bart Rutjes

Heeft 20 jaar ervaring in het medialandschap en voorziet ondernemers in het zuiden van het land van het allerbeste marketingadvies.

Yvette Jonk

Als echte duizendpoot ondersteunt ze íedereen bij Blub. Haar passie voor schrijven en marketing zorgt voor een ideale combinatie om onze klanten op de kaart te zetten en beter vindbaar te maken.

Yve Leegwater

Als social media expert weet hij elke keer weer iets unieks (en met een knipoog) te bedenken voor social media. Wanneer Yve niet op kantoor is vind je hem als schipper bij Alkmaarse Bootjes Verhuur. Schip ahoy!

Sharon van Leeuwen

Dit racemonster is helemaal uit Brabant komen racen en heeft besloten te blijven. Sharon is de specialist op het gebied van Google advertenties. Dus kom jij er niet helemaal uit met Google? Dan moet je bij haar zijn!

Jim de Boer

Blub heeft niemand minder dan Jim de Boer binnen gehaald! Deze ras Volendammer hoort bij Blub en versterkt het online marketing team. Zijn doel is simpel: scoren en mogelijkheden creëren die andere niet vinden.  

Rory Clots

Versterkt het marketingteam als SEO-specialist en daagt ons op kantoor graag uit voor een potje tafeltennis. Met zijn ervaring zorgt hij ervoor dat jouw website goed vindbaar is binnen Google!

Tamara Ursem

Is vormgever in hart en nieren. Ze weet iedereen keer op keer te verrassen met gave websites, logo’s en huisstijlen. En is koningin tosti maken.

Samuel Yorks

Epische vormgeving! Weet van niets iets te maken. Helpt met zijn photoshop skills sites nog mooier weer te geven. Slow but steady.

Elise Obbes

Elise is recht door zee en draait er niet omheen. Inderdaad ze is gek op wijn! Een ideale collega voor de vrijmibo. Maar we willen haar natuurlijk niet te kort doen. Ze is ook super creatief en zorgt voor een gezellige sfeer op kantoor.

Walter Faas

Is met zijn technische kennis als developer altijd bezig met ‘moeilijke taal’. Waar complexe codes nodig zijn, schiet Walter te hulp.

Joerie van Overbeeke

Onze padvinder is een digitale duizendpoot! Joerie ligt namelijk niet wakker van Javascript, CSS, HTML en het schrijven van moeilijk codes. Ook animatie zit in zijn bloed. 

Rowan van Zijl

Rowan is de goudvis van Blub. Eéntjes en nullen zijn hem toevertrouwd want deze codeur zorgt dat jouw website technisch perfect staat. Als echte Super Pooler geeft hij de bugs geen cues.

FOTOGRAAF

Richard Rood

Schiet de mooiste plaatjes van eigenlijk alles. Onze klanten maken gebruik van zijn unieke foto’s om hun site nog mooier te maken. Content is key en Richard is koning. Sorry Bas 😉

STAGE

Olivier

Deze coole surf dude voelt zich bij Blub als een vis in het water en helpt het marketingteam met zijn nieuwe inzichten! Is hij niet op kantoor of op school, dan vind je hem op het water, in de sportschool, op het voetbalveld… Overal waar maar actie te vinden is!

STAGE

Kimberley

De creatieve vijver van Blub is verder gevuld met Kimberley! Als super vrolijke vormgever ziet ze altijd direct hoe de wensen van onze klanten in beeld gebracht moeten worden. 

STAGE

Amy Goes

Amy maak je echt blij met het verbeteren van logo’s of layouts van ‘oude’ websites. In haar vrije tijd is ze sneaker expert en is ze een fanatiek gamer.

EX STAGIAIRE

Kelly Chen

Ook Kelly is een topper in het vormgeven van websites en logo’s. Als we vragen waar ze haar creativiteit vandaan haalt is ze duidelijk: van Manga en games!

EX STAGIAIRE

Disa Wilms

Het vormgeven van websites, logo’s en after effects is toch super lastig? Voor Disa is dit allemaal een koud kunstje. Het is slechts een kwestie van doen!

EX STAGIAIRE

Mikki Konijn

Dit is de eerste keer dat een van onze stagiaires geen hobby’s heeft. Dus ja, wat moeten we over haar zeggen? Nou, ze is onze marketing stagiair en zeker niet op haar mondje gevallen. Ideaal als we eerlijke feedback nodig hebben!

EX STAGIAIRE

Marijn Bakker

Onze handbalSTER is gemeen en hard op het veld maar gelukkig wel aardig op kantoor. Zo is ze de juiste ondersteuning voor allerlei marketingactiviteiten van het BLUB team.

EX STAGIAIRE

Genevieve Tromp

Onze nieuwe marketing stagiaire! Genevieve is gek van sneakers, R&B muziek en dansen.

Ooh, see that girl
watch that scene,
dig in the dancing queen ♪

EX STAGIAIRE

Lisa Toepoel

Lisa A.K.A. Barry (bijnaam in da club) doet niet aan groepsdruk en kiest graag voor zichzelf. Zo had ze plannen om alleen te reizen in Indonesië en is ze net begonnen met haar eigen bedrijf als webdeveloper.

EX STAGIAIR

Casper den Nijs

Als stagiair applicatie- en mediaontwikkelaar is Casper niet weg te slaan achter zijn laptop. Hij houdt van gamen, van HTML (ingewikkelde codes) en stopt graag controllers in zijn mond!

EX STAGIAIR

Dirk Mulder

Als wereldreiziger uit Hippolytushoef heeft Dirk de weg naar Heerhugowaard gevonden en wordt zijn volgende stop een stage in Vietnam. In zijn vrije tijd bouwt hij apps en gaat hij graag naar de sportschool.

DESIGN

Creatief en ondernemend

Dat zijn niet alleen de mensen die bij ons werken, maar ook de diensten die we leveren. We proberen altijd iets te vinden waardoor onze klanten opvallen tussen de concurrentie. Of dat nu om een website, huisstijl of marketingcampagne gaat.

LOGISCH

Begrijpelijke taal

Bij ons hoef je niet bang te zijn voor ingewikkelde termen en vakjargon. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten wat we doen en we begrijpen dat marketing- en mediatermen abracadabra lijken. Wij maken het graag begrijpelijk voor iedereen!

RELATIES

We nemen de tijd

Oprechte interesse kost nu eenmaal tijd. We drinken graag meerdere koppen koffie met je om jouw bedrijf en ambities te leren kennen. Snelle service, bij ons hoef je niet wekenlang te wachten op een wijziging op je website. Dat kan ook binnen een dag!

CONTACT

Hulp nodig van een van onze medewerkers?

Wij helpen je graag om jouw bedrijf onder de aandacht brengen.