Van Pas makelaars

Rebranding traject

Wil je een woning (ver)kopen, huren of laten taxeren? Van Pas Makelaars in Zeist staat voor je klaar.

Blub heeft van Pas Makelaars geholpen met een Rebranding traject. Want hoe onderscheid je jouw makelaarskantoor van de rest? Met een passend merkverhaal! 

We zijn daarom gestart met een brainstormsessie om de merkidentiteit in kaart te brengen. 

De merkidentiteit van Pas Makelaars hebben we omgezet in een nieuwe huisstijl. Alle bouwstenen van de look & feel komen daarin terug: logo, kleuren, typografie én fotografie.

Wat hebben wij uitgevoerd?

"Als creatief branding bureau helpen we makelaars met het versterken van hun merk. Met een uniek merkverhaal ben jij klaar om je doelgroep te overtuigen. "

Logo design

Bij het ontwerpen van een nieuw logo kijken we naar de identiteit van jouw bedrijf. Waar staat jouw organisatie voor, wat wil je uitstralen? Deze vragen vormen de basis van jouw nieuwe huisstijl. We houden uiteraard rekening met het beeldgebruik en de toepasbaarheid in verschillende uitingen. 

Huisstijl

Alleen een logo is nog geen huisstijl. We kijken naar de juiste kleuren, typografie en fotografie. 

Brandbook

In het brandbook beschrijven we Van Pas Makelaars in woord en beeld. De huisstijl, maar ook het merkverhaal en de kernwaarden komen hierin terug.

Een brandbook dient als een houvast binnen jouw organisatie, zodat iedereen weet waar jouw bedrijf voor staat en hoe deze naar buiten gebracht moet worden.

"Blub media heeft onze nieuwe huisstijl gemaakt, en deze op een verrassende manier vertaald naar de nieuwe website. Dankzij de Realworks koppeling is ons aanbod altijd up-to-date. We zijn ontzettend blij met de transformatie en vernieuwde uitstraling."
(naam) – Van Pas makelaars

Realworks/ Woningaanbod

Dankzij onze op maat gemaakte koppeling met Realworks wordt het woningaanbod van Van Pas Makelaars op een professionele manier op de website vertoond. De koppeling is geautomatiseerd waardoor het woningaanbod altijd up-to-date is.