fbpx

Sundert

Sundert

Sundert levert op maat gemaakt interieurbouw. Deze specialisten maken prachtig meubilair voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Van kozijnen en keukens tot aan een complete zakelijke inrichting. Sundert weet elke ruimte in huis stijlvol én efficiënt in te richten.

Naam

De heren van Machinaal Timmerbedrijf H. Van Halteren kwamen naar ons toe met een complex en creatief vraagstuk: het bedenken van een nieuwe, passende naam. Twee bedrijven gingen namelijk samen verder, een interieurbouwbedrijf en een timmerbouwbedrijf. De vraag aan Blub om een duidelijke, sterke en herkenbare naam te bedenken. Met als resultaat: Sundert! Hierbij hebben we ook direct de transactie van de domeinnaam verzorgd.

Logo

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een logo dat past bij de dienst die Sundert levert. Het nieuwe logo is modern, minimalistisch en altijd duidelijk leesbaar. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het logo makkelijk gebruikt kan worden in de huisstijl en diverse uitingen.

Website

De website van Sundert straalt ervaring, ambacht en vakmanschap uit. Dit zijn de kernwaarden van het bedrijf en dat zie je ook direct terug. Op Sundert.nl krijg je direct een sfeerimpressie van wat je van échte vakmannen mag verwachten.

SEO

Om te zorgen dat de nieuwe website goed vindbaar is, voeren wij SEO optimalisaties uit. Door een goed zoekwoordonderzoek uit te voeren, zorgen we dat we in diverse fases van de customer journey zichtbaar zijn en dat de zoekvragen aansluit op de content op de website. We maken de website relevant voor het verkeer!

ONS WERK

Laat je inspireren

Benieuwd naar onze andere projecten? Duik in onze vijver om een greep uit ons werk te zien!

CONTACT

Hulp nodig bij een project?

Wij helpen je graag om jouw bedrijf onder de aandacht brengen.