Stichting Groot Hart

Durf jij het, racen in een Ć©chte raceauto op een Ć©cht circuit?

Een onvergetelijke racebeleving creƫren voor zieke kinderen. Dat is wat Stichting Groot Hart doet! Op een echt circuit vlak voordat de race van start gaat, gaan zij met een echte raceauto een rondje rijden. Zo geeft Groot Hart zieke kinderen een onbezorgde dag en een onvergetelijke race ervaring.

Stichting Groot Hart bestaat al jaren. En die ervaring was te zien. Het logo en de website waren hard toe aan een opknapbeurt. Het logo is fris en bovendien interactief. Zo kun je zelfs een echt raceautootje zien rijden. Aan de hand van het logo is de gehele website vormgegeven.

Wat hebben wij uitgevoerd?

"Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden."

Tijdens de evenementen die georganiseerd worden is het goed om zichtbaar te blijven en de aandacht op je te vestigen. Dit wordt gedaan door middel van een uniek ontwerp dat wordt getoond op banners en flyers. De kers op de taart is de Radical sportwagen, ook deze was toe aan een nieuwe uitstraling. Blub heeft voor die nieuwe uitstraling gezorgd door de hele auto te laten wrappen. Zelfs als deze auto achteraan rijdt valt hij op!