Programmatic Advertising

Misschien denk je, wat is dat nou, Programmatic Advertising?

Programmatic Advertising zorgt ervoor dat jouw organisatie of merk zichtbaar is via banners op verschillende websites. Denk hierbij aan NU.nl, AD.nl en bijvoorbeeld Buienradar.nl. In de volksmond staat deze vorm van branding ook wel bekend als Display Advertising. 

Wil jij opvallen en een grotere naamsbekendheid creëren voor jouw merk of bedrijf? Laat je inspireren!

De voordelen

Hoe werkt het?

Met programmatic advertising kopen we direct ad-ruimte in op miljoenen websites en apps op basis van data en algoritmen. Dankzij een doordachte mix van targeting opties, laten we jouw advertenties precies landen bij de juiste mensen, op het juiste moment. We kunnen bijvoorbeeld targeten op gedrag, tijdstip, apparaattype, locatie en context. Ook retargeting van jouw websitebezoekers behoort tot de mogelijkheden!

De advertentieruimte wordt toegekend aan de adverteerder die het hoogste bod uitbrengt tijdens de veiling. Zie het als een soort marktplaats voor online advertenties, waarbij de biedingen geautomatiseerd worden uitgevoerd. Samen met jou bepalen we waar, wanneer en hoe vaak je advertenties zichtbaar zijn. Zo houden we grip op de campagnes en bereiken we precies jouw doelgroep.

Laat je inspireren

Display Advertising is mogelijk in verschillende vormen. Denk hierbij aan bewegende banners of video’s. Naast websites kunnen we ook advertentie ruimte inkopen op digitale borden in steden (Digital Out of Home) of op TV en Radio. 

Ons team adviseert je graag in de mogelijkheden die het beste aansluiten op jouw wensen en behoeften. Benieuwd naar je voorgangers? Laat je inspireren.

Bereik jouw doelgroep

Lokaal

Via relevante titels

Doelgericht

Zet jouw bedrijf op de kaart!

Wil je jouw merk, organisatie of dienst (beter) op de kaart zetten? Wil je graag een opvallende boodschap communiceren naar jouw doelgroep

Ons team staat voor je klaar! Samen zorgen we ervoor dat jij opvalt.

Fotografie/Webshop/Social media/Website/Branding/Display-Ads/Marketing/SEO/Drukwerk/SEA/Vindbaarheid/Fotografie/Webshop/Social media/Website/Branding/Display-Ads