De handige voordelen van Elementor

Wat is Elementor?

Deze plug-in wordt gebruikt in WordPress als pagebuilder. Elementor bestaat sinds 2016 en is de snelst groeiende pagebuilder. Het is ook één van de meest gewaardeerde plug-ins. Ze hebben niet voor niks 4.8/5 sterren.

Waarom Elementor?

Waarom is Elementor voor jou nou eigenlijk handig? De pagebuilder beschikt over een aantal handige tools, waardoor je website optimaal kan presteren. Ook zien we dat websites die zijn gebouwd op deze manier, gemiddeld gezien meer websitebezoekers trekken. Maar dat is niet alles!

Door gebruik te maken van Elementor maken we jouw website aantrekkelijker en mooier. Zo ben je online goed vertegenwoordigd en val je goed op tussen de concurrentie. Met deze pagebuilder van WordPress wordt je website levendig en wordt het door de snelheid leuk om jouw website te bezoeken.  

Elementor

Wat kan Blub met Elementor?

Met Elementor kan Blub voor jou een opvallende website maken met verschillende tools! Wij maken met de juiste technieken online surfen naar je website leuker en zorgen natuurlijk voor een spetterend design. Dit zijn een aantal van onze vele kwaliteiten! 

Het ondersteunt onze coole animaties als geen ander, waarmee jouw website echt uit het oog springt. Door de vele widgets zijn er oneindig veel mogelijkheden voor jouw website. De combinatie van een mooie website en een goede gebruikerservaring zorgt voor bezoekers en conversies. Met deze manier van je website bouwen vis je zeker niet achter het net!

Daag Blub uit!

Wil jij een spetterende website? Wij gaan graag de uitdaging aan! Neem een kijkje in onze vijver en ontdek zelf wat onze websites zo uniek maakt!