Anetwerk

Met zorg aan het werk met Anetwerk.

Er bestaan honderden uitzendbureaus, maar er is maar één uitzendbureau voor zorgverleners waarbij het individu centraal staat: Anetwerk! Anetwerk kijkt naar de kansen en mogelijkheden zodat zorgorganisaties en zorgprofessionals elkaar versterken. 

“Wij zijn een plek waar zorgprofessionals en zorgorganisaties elkaar kunnen vinden”. De website is hierbij hét middelpunt. De warme uitstraling van de organisatie komt hier goed naar voren. Zowel de zorgorganisaties als -professionals kunnen snel navigeren en hun antwoord vinden.

Wat hebben wij uitgevoerd?

"Voor Anetwerk is een goede website van levensbelang. Op de website van Anetwerk vind je alle vacatures die gekoppeld zijn aan Recruitee."

Gemakkelijk solliciteren dankzij de koppeling met Recruitee.

Social campagnes om de doelgroep snel en effectief te bereiken.

“Een nieuwe huisstijl ontwikkelen die aansluit bij de markt en je eigen wensen is nog niet zo eenvoudig. Na een uitgebreid gesprek met de mensen van Blub en de korte lijnen tijdens het hele proces is de site voor Anetwerk Personeelsdiensten een schot in de roos. Heerlijk om te werken met een partij die zo flexibel is, maar ook staat voor zijn standpunten."
Vincent – IMW / Anetwerk