Zicht Bouw

Zicht Bouw

Veel mensen zien op tegen een verbouwing. Of het nu gaat om een aanbouw, een nieuwe badkamer of een grote verbouwing. Zicht Bouw kan je tijdens dit gehele proces ontzorgen en elk bouwproject, klein of groot, tot een succes maken.

Zicht Dakopbouw

Zicht Dakopbouw is dé specialist in het produceren, plaatsen en afwerken van een dakopbouw of dakkapel.

Website

Voor Zicht Bouw hebben we een nieuwe website mogen maken. Een website waar beleving en gebruikersgemak centraal staat.

Zicht Dakopbouw

De nieuwe website van Zicht Dakopbouw sluit aan op de website van Zicht Bouw en bevat een speciale rekentool. Samen met de gloednieuwe website heeft het marketingteam Zicht Dakopbouw naar een next level weten te tillen!

“Wij zijn blij met de samenwerking met Blub! Ze zijn zeer betrokken en hebben naast het ontwerpen van ons logo en de website, onze bussen bestickerd en zelfs meegedacht over een nieuwe naam. Daar houdt het bij Blub niet op want ze hebben daarnaast ook een hele visie over het neerzetten van het bedrijf met een stappenplan voor marketing. We krijgen veel complimenten over onze website en logo. Alle credits daarvoor aan Blub! Wij zijn vooral blij met het totaalpakket dat Blub aanbiedt en het meedenken…”

Sybren de Vries – Zicht Bouw

In-App Display Advertising

In-App Display Advertising is het tonen van een boodschap in populaire apps op een smartphone. Het grootste voordeel van display advertising is dat het een effectieve manier is om zichtbaarheid onder de doelgroep te vergroten en veel bereik te creëren. Daarnaast kunnen we via In-App Advertising heel gericht targeten op geslacht, leeftijd en locatie. Zo kunnen we de doelgroep van Zicht Dakopbouw op het juiste moment met de juiste boodschap bereiken. 

Blogs

Door actief te bloggen wordt de vindbaarheid van Zicht Dakopbouw binnen Google vergroot. Handig toch?! De naamsbekendheid wordt op deze manier vergroot en potentiële klanten weten de website snel en eenvoudig te vinden.

Google Ads

Vanaf de livegang van de website draagt Google Ads bij aan het aantal websitebezoekers en potentiële nieuwe opdrachten. Door de advertenties kunnen Google gebruikers niet meer om Zicht Dakopbouw heen wanneer zij op zoek zijn naar een dakopbouw of dakkapel in Noord-Holland. De zichtbaarheid in het Google netwerk draagt niet alleen bij aan nieuwe opdrachten, maar vooral ook aan de naamsbekendheid.

Social media invulling en campagnes

Om mensen in de oriëntatiefase te kunnen bedienen plaatsen we regelmatig berichtjes op de social media kanalen van Zicht Dakopbouw. Zo kunnen potentiële klanten de mogelijkheden van een dakkapel of dakopbouw zien en geven we ze (hopelijk) het laatste zetje dat nodig is om klant te worden. Naast een campagne om de naamsbekendheid te vergroten zetten we remarketing in om websitebezoekers alsnog te verleiden tot een conversie.

Laat je inspireren

Benieuwd naar onze andere projecten? Duik in onze vijver om een greep uit ons werk te zien!

Coole dingen
Contact

Hulp nodig bij
een project?