Wie zijn wij

Wie is Blub media?

BLUB media wil ondernemers ontzorgen in het complexe medialandschap. Het is onze missie jou te voorzien van onafhankelijk media advies tegen eerlijke prijzen.

 

Hoe doen wij dat?

  • Jij krijgt één aanspreekpunt voor al je media activiteiten
  • Samen met jou maken wij een creatief media plan, passend bij jouw behoeftes
  • Nu komt onze inkoop kwaliteit om de hoek. Wij gaan jouw media behoeftes inkopen tegen eerlijke prijzen, bij betrouwbare partners. Dit doen wij volledig transparant
  • Heel belangrijk, wij bewaken jouw budget, plan en sturen tussendoor bij

Kortom, ondernemers écht controle teruggeven over hun totale mediabudget.

Wat maakt Blub media als organisatie anders?

Onze waarden. We hebben een aantal duidelijke waarden bepaald die je hieronder ziet staan. Als we deze waarden terug zien in onze samenwerking, is onze missie geslaagd. En we willen dit ook terug zien in de ondernemers waarmee we werken.

Als je gedeelde waarden hebt, krijg je zeker weten meer energie van het samenwerken. Daarnaast helpt het ons om de juiste keuzes te maken. Het is voor ons een soort meetlat waar we alles wat we vanuit Blub media doen langs kunnen leggen om te checken of we nog steeds op de juiste koers zitten.

Best wel praktisch dus!

Onze kernwaarden

Eerlijk en transparant

Samenwerken

Inlevend

Lef en avontuurlijk

Ondernemend

Creatief

Ons team

Bas en Maurice hebben elkaar leren kennen bij Telegraaf Media Groep (TMG).

 

“Het is onze ervaring dat media niet op ‘nummer ‘1 staat bij ondernemers in de agenda en dat de gedachte vaak is: je media activiteiten uitbesteden is te duur. Daarom zijn wij in 2016 Blub media gestart. Wij zijn er voor ondernemers die ontzorgt willen worden in hun media activiteiten en planning. Blub media wil ondernemers weer de controle teruggeven over hun on- en offline mediabudget tegen eerlijke inkoopprijzen.”

Team Blub media
Bas de Wildt

Bas de Wildt

Bas heeft zonder overdrijven meer dan 20.000 kopjes koffie gedronken met ondernemers, daarnaast heeft hij in zijn leven echt alles verkocht binnen het medialandschap. Met zijn enthousiasme en creativiteit weet hij de ondernemer te betrekken bij het ontwikkelen van het optimale media plan. Alle ingewikkelde media termen weet hij te vertalen in duidelijke taal = Jip & Janneke taal ondersteunt met grafische tekeningen.

 

bas@blubmedia.nl

06 819 33 699

Linkedin

Maurice Jong

Ontwikkeling en zelfontwikkeling staan hoog op het lijstje van Maurice. Hij is altijd oprecht geïnteresseerd in mensen, ondernemingen en denkwijzen. Maurice overziet de zaken goed voordat hij tot actie overgaat. Samen met Bas vormt hij een perfecte combinatie: de creatieve impulsieve ideeën van Bas worden omgezet door Maurice tot een serieus plan met onderbouwing.

 

maurice@blubmedia.nl

06 129 05 751

Linkedin

Wil je kennismaken, sparren over het leven of eerlijk advies in een inspirerende omgeving?

Samen werken we naar een optimaal resultaat, wij gaan voor gelukkige klanten.

Plan een golfafspraak

Daag ons uit

Vul je gegevens in en wij beantwoorden zo snel mogelijk je vraag of bellen je terug voor een afspraak.

Gratis media scan

Laat gratis jouw media activiteiten opnieuw door ons beoordelen, grote kans dat het veel efficiënter kan.