WIE ZIJN WIJ?

De ervaring leert dat het genereren van media-aandacht niet op de eerste plaats komt bij ondernemers. Daarom zijn wij in 2016 BLUB media gestart. Wat begon als een media-adviesbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een full service reclamebureau. 

Wij willen ondernemers ‘ontzorgen’ in hun marketingactiviteiten en controle geven over hun budget, eerlijk en transparant. We begrijpen dat vele marketing en media termen abracadabra lijken. Wij maken het graag begrijpelijk zodat we samen tot een creatief marketingplan kunnen komen, passend bij jouw behoeftes. We voeren dit plan uit, bewaken jouw budget en sturen tussendoor bij. 

Kom jij er ook niet meer uit? Verdrink je in alle keuzes?

Neem contact op

Bas de Wildt en Maurice Jong hebben elkaar leren kennen bij Telegraaf Media Groep (TMG). Samen vormen zij een perfecte combinatie: de creatieve impulsieve ideeën van Bas worden omgezet door Maurice tot een serieus plan met onderbouwing.

Bas de Wildt weet met zijn enthousiasme en creativiteit ondernemers te betrekken bij het marketingplan. Hij kan zich heel goed inleven in de klant en alle ingewikkelde media termen weet hij te vertalen in Jip & Janneke taal, zodat iedereen hem begrijpt. Voorheen zat Bas in de verkoop, tegenwoordig maakt hij brute websites die écht onderscheidend zijn.

Ontwikkeling en zelfontwikkeling staan bij Maurice Jong hoog op het lijstje. Hij is altijd oprecht geïnteresseerd in mensen, ondernemingen en denkwijzen. Maurice overziet de zaken goed voordat hij tot actie overgaat.

Bas de Wildt en Maurice Jong hebben elkaar leren kennen bij Telegraaf Media Groep (TMG). Samen vormen zij een perfecte combinatie: de creatieve impulsieve ideeën van Bas worden omgezet door Maurice tot een serieus plan met onderbouwing.

Bas de Wildt
Bas de Wildt
Weet met zijn enthousiasme en creativiteit ondernemers te betrekken bij het marketingplan. Hij kan zich heel goed inleven in de klant.
Maurice Jong
Maurice Jong
Is altijd oprecht geïnteresseerd in mensen, ondernemingen en denkwijzen. Hij overziet de zaken goed voordat hij tot actie overgaat.
Bart Rutjes
Bart Rutjes
Heeft 20 jaar ervaring in het medialandschap en voorziet ondernemers in het zuiden van het land van marketingadvies.
Yvette Jonk
Yvette Jonk
Zorgt voor een goede vindbaarheid van de websites (SEO & SEA) en is verantwoordelijk voor alle social media activiteiten.
Tamara Ursem
Tamara Ursem
Is na haar stage gebleven om als mediavormgever aan de slag te gaan. Zij ontwerpt websites, logo’s en drukwerk.

WAT VINDEN ONZE KLANTEN?

Blub onderhoud onze website en ze upgraden de site. Wij zijn zeer tevreden, het zijn gezellige jongens en ze verstaan hun vak goed. Voordelen zijn ook dat ze het voor een redelijke prijsverhouding doen. Het voelt als een kwast in de verf!!

Roel Stoop, Stoop Schilderwerken

Vanaf de eerste ontmoeting was het raak!!! Door de kennis die binnen het bedrijf aanwezig is,  is de communicatie heel erg prettig. Doordat er meegedacht wordt zijn de evenementen die we hebben georganiseerd in Nederland en Italië met o.a. Robert Doornbos en Rob Kamphues een groot succes geworden.

Gerard Stiekema, Pura Vita Events

BLUB media heeft voor ons de website en folders gemaakt, daarnaast doen ze ook het onderhoud van de website. Wij zijn dan ook zeer tevreden met Maurice en BLUB media. Top bedrijf en zeer goede service, mensen die met je mee denken!

Stefan Groot, De Groot Schilders

Vanaf het eerste moment was er goed contact. De kennis die BLUB Media inbrengt is voor mij heel waardevol en heeft ertoe geleid dat mijn website optimaal is vormgegeven en succesvol is gelanceerd. Ik had mij geen betere media partner kunnen wensen!

Daphne Beers, Daphne Beers Consultancy

Het personeel is zeer bekwaam en vriendelijk. Ze denken met je mee en luisteren naar jouw wensen. Uitstekend service! Al met al dus niks te klagen over BLUB media en zeker aan te raden.

Dick Nyangate, Sikkenk haarspecialisten

BLUB media verzorgt voor ons allerlei verschillende marketing activiteiten, zoals websites, commercial met Ron Vlaar en drukwerk. Een professionele organisatie die zegt waar het op staat. BLUB media is altijd bereikbaar en gaan niks uit de weg! Een bedrijf waar je op kan bouwen!

Dirk Loos, Loos Betonvloeren
Bekijk meer reviews