WEBSITES

Wil je een website laten maken die er professioneel uitziet en opvalt tussen de concurrentie? Een toffe website zorgt voor een professionele uitstraling van je bedrijf, waardoor klanten eerder geneigd zijn om tot actie over te gaan. Wij zorgen voor een design dat past bij jouw bedrijf en uitstraling. Ook belangrijk: we kijken verder dan de website zelf. Een goede website is de basis maar het totale plaatje moet kloppen. Enthousiast geworden? Binnen 12 weken kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website live staat!

WEBSITES

Een toffe website zorgt voor een professionele uitstraling van je bedrijf, waardoor klanten eerder geneigd zijn om tot actie over te gaan. Wij zorgen voor een design dat past bij jouw bedrijf en uitstraling. Enthousiast geworden? Binnen 12 weken kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website live staat!

TOTALE PLAATJE

Wij kijken voor je nieuwe website naar het totale plaatje, alsof het ons eigen bedrijf is. We zorgen dat alles kloppend is: een gaaf ontwerp, goede teksten en mooie foto’s. Want een onderscheidende site is ontzettend belangrijk in deze digitale wereld. Al onze websites zijn gebruiksvriendelijk, responsive en online goed vindbaar. Een mooie website is leuk, maar als er geen bezoek op komt schiet je er niet veel mee op. Wij zorgen voor het totale plaatje, van A tot Z.

Voorbeelden bekijken

RESPONSIVE

Tegenwoordig bekijkt ongeveer 80% van alle mensen een website op mobiel. Wij zorgen ervoor dat jouw website ‘responsive’ is, dat wil zeggen: geschikt voor alle apparaten. Van desktop computerschermen tot mobiele telefoons!

  • Bellen

  • Mailen

  • Route

  • Whatsapp

CALL TO ACTION

Een call-to-action wordt gebruikt om bezoekers van de website over te halen om tot actie over te gaan. Dit is vaak een klikbare button. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een product of het maken van een afspraak. Maar op welke plek kan de button het best geplaatst worden? Welke kleur zorgt voor de meeste klikken en conversies? Wij zoeken het voor je uit!

HOSTING

Zonder hosting geen website. Via onze eigen VPS server zorgen wij ervoor dat jouw website in verbinding staat met het internet. Zodat iedereen over de hele wereld jouw website kan bezoeken. Wij regelen de hosting, het onderhoud en voeren updates voor de website uit.

DAAG JIJ ONS UIT?

Neem contact op