Tarieven

Eigen marketeer voor maar €50,- per maand

Wat doet BLUB media dan voor €50,- per maand?

ONTZORGEN

Allereerst ontzorgen wij jou van alle marketing activiteiten. Als ondernemer wil je bezig zijn met zaken die je leuk vindt en waar je de meeste kennis van hebt, dat is ook de reden waarom ondernemers hun boekhouding uit handen geven. Het kost te veel tijd en is te ingewikkeld is om het zelf te doen. Zo werkt het ook met marketing, wij zorgen ervoor dat jij als ondernemer niet zelf uren lang hoeft te googelen om uit te zoeken hoe je een goede Facebook advertentie moet opzetten of hoe je een website beter vindbaar maakt. Wij doen dat voor je!

INKOOP MEDIA

Het inkopen van media zit ook in ons tarief verwerkt. Wil je er zeker van zijn dat jij de beste prijs/kwaliteit verhouding hebt voor je reclame uitingen? Zoek niet verder, daar heb jij dan vanaf nu je eigen media bureau voor!

FACTURATIE

Wij zorgen ervoor dat al jouw media inkoop op één factuur terecht komt in plaats van allemaal aparte facturen van verschillende bedrijven, zoals een websitebouwer, social media marketeer of een advertentie in de krant.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Tegenwoordig kun je bijna verdrinken in de keuzes die er zijn om jouw bedrijf te promoten. Met bij elkaar meer dan 40 jaar ervaring in medialand, helpen wij jou de juiste koers te varen. Wij zorgen ervoor dat de juiste kanalen voor de juiste prijs worden ingezet om jouw boodschap zo effectief mogelijk over te brengen bij jouw doelgroep.

€50,-

Waarom €50,- per maand? Vrijwel alle reclame/mediabureaus werken per uur, dit bedrag varieert tussen de €75 tot €250 per uur! Vaak is dit niet te bekostigen voor een MKB. Onze visie is dat elke MKB of ZZP’er een goede marketeer in dienst heeft en hierin ontzorgd wordt. BLUB media is het enige mediabureau die werkt met een vast laag bedrag speciaal voor MKB en ZZP!

SOORTEN MEDIA

Wij zijn letterlijk van alle markten thuis, wij zoeken de juiste partij bij de juiste boodschap! Hier is een opsomming van wat wij onder andere voor jouw bedrijf kunnen betekenen: website bouwen, social media marketing, SEO/SEA optimalisatie (Google AdWords, Display, banners, remarketing), logo, flyers, visitekaartjes, advertenties, belettering, gevelreclame, fotografie, bedrijfsfilms, animatiefilms, posters, abri’s en meer! Als je het kan dromen, kunnen wij het inzetten!

 • ONTZORGEN

  Ervoor zorgen dat jij tijd over houdt om te ondernemen

 • INKOOP MEDIA

  Één factuur voor al je media uitingen

 • SOORTEN MEDIA

  Wij kunnen elk media type inzetten, zowel on- als offline

 • ADVIES

  Wij geven je onafhankelijk media advies

 • €50,-

  Een vaste lage prijs, zodat je weet waar je aan toe bent