Slide

Stage

Kom stage lopen bij BLUB media! Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team waar je veel ervaring kunt op doen, maar waar zeker ook ruimte is voor je eigen ideeën.
                     STAGE

Marketing

Ben jij creatief, heb je een goed gevoel voor taal en ben je in staat om de juiste boodschap bij de doelgroep over te brengen? Wil je je kennis op het gebied van (online) marketing vergroten? Kom stage lopen bij BLUB media!

lees meer
                     STAGE

Vormgeving

Ben jij helemaal thuis op het gebied van (web)design en zoek je een stageplek waar je deze kennis in de praktijk kunt toepassen? Ben je in het bezit van een flinke dosis creativiteit en durf je buiten de gebaande paden te denken? Dan zit je bij ons goed.

lees meer

Onze stagaires over BLUB

“Bij BLUB media heb ik veel gewerkt met Adobe programma’s en heb daar gevarieerde dingen geleerd: Van logo’s maken tot eigen websites uitwerken. Tijdens mijn stage voelde ik me meer een deel van het team dan een stagiair. Iedereen bij BLUB is ook erg behulpzaam en heb daarom ook de tijd en ruimte gekregen om te leren op mijn tempo.”

Samuel Yorks, Vormgeving stage

“Tja, waar zal ik eens beginnen over mijn stage bij BLUB media. BLUB heeft mij echt een toffe marketingstage bezorgd waar ik veel heb geleerd over digital- en social media. Bij elk stagebedrijf wordt er natuurlijk wat van je verwacht, zo ook bij BLUB. Zo wordt het schrijven van blogs en creatieve social media berichten gelukkig afgewisseld met verhitte potjes tafeltennis en Mario Kart (Laat Bas winnen voor een nog betere sfeer;)).”

Yve-glenn Leegwater, Marketing stage