Social media

Wil jij je doelgroep bereiken en in het vizier van je huidige klanten blijven? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met social media!

Social media invulling

Een effectieve social media strategie zorgt ervoor dat jouw doelgroep ‘fan’ wordt. Het zorgt voor herkenbaarheid en maakt je merk sterk! En dat is wat je wilt, want fans zijn niet alleen betrokken maar gaan ook sneller over tot conversie.

Vind je social media te veel gedoe? Ontbreekt het je aan inspiratie, kennis of heb je simpelweg geen tijd om met regelmaat berichten te plaatsen? Wij helpen je graag met het bepalen van de juiste social strategie en invulling!

SOCIAL MEDIA

Blub inhaakkalender

Om je alvast een beetje op weg te helpen met social media hebben we een leuke inhaakkalender gemaakt. In onze kalender vind je alle inhaakmomenten op een rij voor net dat beetje extra creativiteit en inspiratie!

SOCIAL MEDIA

Social media advertising

Wil je jouw content nog beter onder de aandacht brengen, of wil je een nieuwe doelgroep bereiken? Dat kan met social media advertising! Het grote voordeel van social media advertising is dat je een specifieke doelgroep kunt bereiken.

Voordat wij aan de slag gaan horen we graag meer over jouw doelgroep en doelen. Aan de hand daarvan bepalen we de juiste koers. Welk kanaal gaan we inzetten om jouw doelgroep te targeten? Met welke boodschap kunnen we ze overtuigen?

SOCIAL MEDIA

Social media retargeting

Weleens een website bezocht waarna je overspoeld werd met reclames op social media? Dat noemen we retargeting! Mits goed ingezet, kan retargeting heel effectief zijn. Herhaling is immers de kracht van marketing!

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen je bij het inrichten en monitoren van de social media campagnes.

ONS WERK

Neem een kijkje in onze vijver

Benieuwd naar onze social media projecten? Duik in onze vijver en ontdek hoe wij grote en kleine bedrijven helpen met social media.

Coole dingen
Contact

Maak impact met social media!