SOCIAL MEDIA

Vind je social media te veel gedoe? Ontbreekt het je aan inspiratie, kennis, of heb je simpelweg geen tijd om regelmatig berichten te plaatsen? Bij BLUB Media kun je zakelijke social media uitbesteden! Wij zorgen ervoor dat je zichtbaar bent bij je doelgroep door het inzetten van verschillende social media kanalen. Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk wat we allemaal doen!

SOCIAL MEDIA

Vind je social media te veel gedoe? Bij BLUB Media kun je zakelijke social media uitbesteden!

STRATEGIE

Het is ontzettend belangrijk om een social strategie in te zetten die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Waar bevindt jouw doelgroep zich en welk kanaal past daar het best bij? Niet ieder kanaal is namelijk geschikt voor elk bedrijf. Wij helpen je met het bepalen van de juiste strategie voor jouw bedrijf!

CONTENT CREËREN 

Social media succes begint met de juiste content. Van leuke inhakers tot een informatieve post. Contentcreatie is essentieel! Wij bedenken, maken en plaatsen jouw social media posts op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest!

SOCIAL ADVERTISING

Wil je jouw content nog beter onder de aandacht brengen? Dat kan met social advertising! Het grote voordeel van social advertising is dat je heel specifiek je doelgroep kunt bereiken. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen je bij het inrichten en monitoren van de social media campagnes!

BLOGS

Blogs zijn een waardevolle toevoeging voor je website. De website heeft meer content waardoor de kans groter is dat Google jouw website oppakt. Wij helpen je graag met het schrijven van leuke blogs. Deze blogs zijn ook heel geschikt om te delen op social media, win-win dus!

Wij staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan! Maak snel een afspraak en kom langs voor een kop koffie.

DAAG JIJ ONS UIT?

Neem contact op