Rob Kamphues

Rob Kamphues

Rob Kamphues, wie kent ‘m niet! Bekend als: TV presentator, autoracer, schrijver, cabaretier en oprichter van stichting Groot Hart. Rob is met recht één van de meest spontane bekende Nederlanders die wij kennen!

Website

Voor deze bezige bij is het hebben van een online portfolio eigenlijk niet weg te denken. Daarom was zijn website wel toe aan vernieuwing. Met leuke animaties, veel video’s en verschillende verhalen van deze creatieve duizendpoot is de website een toffe beleving geworden voor elke websitebezoeker. Check ‘m hier!

Groot Hart

Initiatiefnemer van Stichting Groot Hart is tv-presentator en autocoureur Rob Kamphues. Rob ging als 3-jarige een hartoperatie waaraan hij zijn leven te denken heeft. Hierdoor heeft hij nog altijd een speciale plek in zijn hart voor kinderen die leven met een ernstige ziekte of aandoening. Om hen, samen met hun gezin, een mooie dag te bezorgen is Stichting Groot Hart opgericht.

Website

Ook de website en uitstraling van de stichting hebben wij mogen updaten. Zo vind je er nu meer informatie over de stichting, mét een vrolijke tint. Het draait immers allemaal om het creëren van een onvergetelijke dag voor de zieke kinderen. Een stichting is uiteraard afhankelijk van donaties. Het was daarom erg belangrijk om die duidelijk in beeld te hebben staan. 

Meer weten over Stichting Groot Hart? En gun jij zieke kinderen ook de dag van hun leven? Neem dan een kijkje op de website!

ONS WERK

Laat je inspireren

Benieuwd naar onze andere projecten? Duik in onze vijver om een greep uit ons werk te zien!

CONTACT

Hulp nodig bij een project?

Wij helpen je graag om jouw bedrijf onder de aandacht brengen.