REVIEWS

Hieronder vind je een aantal reviews van onze klanten.

Wij zochten een bedrijf die een nieuwe website, reclame en uiterlijk vertoon voor ons kon verzorgen en hier ook over meedacht. We hebben met diverse bedrijven contact gehad en ons wensenlijstje door besproken, maar zonder succes. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij BLUB Media, een bedrijf dat ons liet schrikken in positieve zin. Zo kan het ook: luisteren, meedenken en klantgericht. We kregen een mooie, eerlijke en transparante aanbieding waar wij als bedrijf geen nee tegen konden zeggen. Nu twee jaar veder nog steeds dik tevreden over hoe BLUB Media ons helpt en klaarstaat voor al onze verzoeken en problemen. Een goed bedrijf met een hoop kennis op het gebied van reclame en media. Dikke 10+!

Michael Zaanen, Alkmaar kozijnen

Als tekstschrijver kan ik zorgen voor goede teksten, maar om mijn site perfect te maken, had ik echt BLUB media nodig. Goede ideeën, nieuwe tools en een unieke uitstraling. Ik ben heel blij met mijn site en laat deze trots aan anderen zien. Bas is goed bereikbaar en wist mijn wensen te vertalen op de site. Dit was de professionaliteit die ik nodig had!

Susanna Florie, Leessst

BLUB media omschrijft zich het best als; ‘what you see Is what you get”.
“Bas en Maurice zijn het perfecte voorbeeld van het effectief bundelen van hun krachten. Binnen een mum van tijd weten zij samen zowel inhoudelijk als visueel een professionele website en alles daaromheen neer te zetten. Zij zijn gemakkelijk benaderbaar, werken transparant, oplossingsgericht en zijn van alle markten thuis; ontwerpen nieuw logo, bestickeren bedrijfsbus, bedrukken bedrijfskleding etc.

Eline Olde Kalter, Sfeerdeuren

Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Maurice van BLUB media voor het lanceren van mijn website. Vanaf het eerste moment was er goed contact, heldere communicatie en waardevolle aanbevelingen en discussies. De kennis die BLUB media inbrengt is voor mij heel waardevol en heeft ertoe geleid dat mijn website optimaal is vormgegeven en succesvol is gelanceerd. Naast het bouwen van mijn website, biedt BLUB media allerlei andere services en producten, waardoor ik al mijn marketing uitingen bij hen kan onderbrengen. Wat ik vooral prettig vind is het directe contact en schakelen, er wordt altijd tijd voor me gemaakt. Als ondernemer ben ik op zoek naar een duurzame samenwerking en dit is precies wat BLUB media biedt. Ook vind ik in BLUB media een sparringpartner voor nieuwe projecten en de invulling hiervan.  Ik had mij geen betere media partner kunnen wensen!

Daphne Beers, Daphne Beers Consultancy

Het personeel is zeer bekwaam en vriendelijk. Ze denken met je mee en luisteren naar jouw wensen. Uitstekend service! Al met al dus niks te klagen over BLUB media en zeker aan te raden.

Dick Nyangate, Sikkenk haarspecialisten

Vanaf de eerste ontmoeting was het raak!!! Door de kennis die binnen het bedrijf aanwezig is,  is de communicatie heel erg prettig. Doordat er meegedacht wordt zijn de evenementen die we hebben georganiseerd in Nederland en Italië met o.a. Robert Doornbos en Rob Kamphues een groot succes geworden.

Gerard Stiekema, Pura Vita Events

BLUB media heeft voor ons de website en folders gemaakt, daarnaast doen ze ook het onderhoud van de website. Wij zijn dan ook zeer tevreden met Maurice en BLUB media. Top bedrijf en zeer goede service, mensen die met je mee denken!

Stefan de Groot, De Groot Schilders

BLUB onderhoud onze website en ze upgraden de site. Wij zijn zeer tevreden! Het zijn gezellige jongens en ze verstaan hun vak goed. Voordelen zijn ook dat ze het voor een redelijke prijsverhouding doen. Het voelt als een kwast in de verf!!

Roel Stoop, Stoop Schilderwerken

BLUB media verzorgt voor ons allerlei verschillende marketing activiteiten, zoals websites, commercial met Ron Vlaar en drukwerk. Een professionele organisatie die zegt waar het op staat. BLUB media is altijd bereikbaar en gaan niks uit de weg! Een bedrijf waar je op kan bouwen!

Dirk Loos, Loos Betonvloeren

Recente Berichten

Neem contact met ons op!

Smuigelweg 1B
1704 PX Heerhugowaard

E-mail: info@blubmedia.nl

Bel Maurice (Noorden): 06 129 05 751
Bel Bart (Zuiden): 06 836 04 486
Bel Bas (Kantoor): 06 819 33 699

HULP NODIG MET EEN PROJECT?

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Kom langs voor een kop koffie of nodig ons uit!

Daag ons uit!

HULP NODIG MET EEN PROJECT?

Nieuwe website nodig? Wil je een professionele uitstraling voor je bedrijf? Meer klanten? Neem dan contact met ons op!

Daag ons uit!