Wat denken onze klanten over Blub?

Wij vinden een lange termijn relatie met onze klanten erg belangrijk. Gelukkig denken onze klanten daar hetzelfde over! Meerdere bedrijven en zzp’ers gingen je al voor. Hieronder lees je wat zij van ons werk vinden.

Vincent Wedekind

IMW / Anetwerk

“Een nieuwe huisstijl ontwikkelen die aansluit bij de markt en je eigen wensen is nog niet zo eenvoudig. Na een uitgebreid gesprek met de mensen van Blub en de korte lijnen tijdens het hele proces is de site voor Anetwerk Personeelsdiensten een schot in de roos. Heerlijk om te werken met een partij die zo flexibel is, maar ook staat voor zijn standpunten.”

Milan

Golfbaan Dirkshorn

“Heb je een nieuwe site nodig? Ga naar Blub! Blub luistert naar je wensen en eisen en geeft daar een moderne twist aan. Naast vakbekwaam is het ook nog een gezellig team waar je gerust een kop koffie kan drinken om je wensen te bespreken. Ook tussentijdse aanpassingen zijn geen probleem en worden snel verwerkt. Al met al zeker een aanbeveling waard!”

Vincent van As

Videohelden

“Vanaf het eerste contact met Blub hadden we een enorme klik! Als Blub en Videohelden bij ’first dates’ hadden gezeten, hadden we jaaa! geroepen. Wat een toppers. De helden van Blub staan altijd voor ons klaar, komen met oplossingen waar we zelf niet aan hadden gedacht en zeggen waar het op staat. En dit nog los van de vele complimenten die we krijgen over onze website.”

Eline Olde Kalter

Duif Schilderwerken

“Blub omschrijft zich het best als; ‘what you see Is what you get”.
“Bas en Maurice zijn het perfecte voorbeeld van het effectief bundelen van hun krachten. Binnen een mum van tijd weten zij samen zowel inhoudelijk als visueel een professionele website en alles daaromheen neer te zetten. Zij zijn gemakkelijk benaderbaar, werken transparant, oplossingsgericht en zijn van alle markten thuis; ontwerpen nieuw logo, bestickeren bedrijfsbus, bedrukken bedrijfskleding etc.”

Stefan Nuberg

Lasent

“In 2018 is Lasent opgericht als specialist in het ontwerpen, realiseren en beheren van serverruimtes.

In deze periode hadden veel organisaties een bezemkast of andere uithoek in het pand waar de ICT-systemen stonden opgesteld. Door de jaren heen heeft Lasent bij veel toonaangevende bedrijven, veel van dit soort ruimtes weten om te bouwen naar professionele computerruimtes.

In de eerste jaren van ons bestaan was een website niet de hoogste prioriteit en realiseerden we deze met behulp van de bekende ‘zolderkamer’ kennis. De rest van onze huisstijl maakten we zelf en het zag er (voor die tijd) prima uit, althans dat vonden wij.

Naarmate de bewustwording en het belang van een betrouwbare computerruimte aandacht kreeg bij de stakeholders van bedrijven en organisaties, zagen we ook andere specialisten tot onze markt toetreden.

Onze uitstraling naar buiten, de website en bijbehorende vindbaarheid werden nu toch wel echt belangrijk. We waren ons er dan ook terdege van bewust dat we voor marketing een andere weg in moesten slaan.

Snel kwamen we erachter dat dit toch wel een andere wereld is dan waar wij zelf uit vandaan komen. Door de jaren heen hebben we met verschillende partijen heel veel tijd gespendeerd om onze identiteit voelbaar en kenbaar te maken aan de marketingdeskundige aan de andere kant van de tafel. Veelvuldig werden we teleurgesteld door het eindresultaat. De échte beleving van hetgeen waar Lasent goed in is ontbrak en dit zagen we dan ook terug in presentaties en ideeën. Los van het feit dat het ons elke keer verschrikkelijk veel tijd kostte, waren we nooit echt 100% tevreden.

In 2017 kwam ik Maurice Jong tegen op de golfbaan. Ons gesprek ging redelijk snel over marketing. Voordat ik mijn eigen ervaring met hem deelde, legde hij haarfijn uit wat het verschil is tussen een marketingman en een ondernemer in een totaal anders segment. De twee verschillende talen uit deze werelden kunnen alleen bij elkaar komen als er iemand tussen staat die ze beiden beheerst. Omdat we in deze periode nog vol in een andere samenwerking zaten ben ik hier verder niet op ingegaan, tot eind 2019. Ik zocht contact met Maurice van Blub en refereerde naar ons gesprek en de uitdaging die op tafel lag om een compleet nieuwe, frisse uitstraling voor Lasent te ontwerpen.

De verwachtingen werden uitgesproken in een paar persoonlijke gesprekken. Het startsein werd gegeven. Na ongeveer twee maanden werd ik gebeld om even mee te kijken met de eerste preview van een nieuw Logo en een nieuwe opmaak van onze website. Sceptisch typte ik de opgegeven adressen in om een eerste indruk op te doen. Vol verbazing bekeek ik onze nieuwe huisstijl. Na de stilte dacht ik: ‘ja hoor!’ Ze hebben het geflikt. Zonder ook maar één telefoontje of vraag tussendoor hebben ze zich onze taal eigen gemaakt en een stijl weten te realiseren waar wij ons prettig bij voelen en trots op zijn. Elke dag als ik het logo weer onderaan mijn mail zie staan word ik nog steeds vrolijk en trots.

Dank team Blub voor het leren van onze taal!”

Frenklin van Hemert

Erotic Treasure

“Blub denkt met je mee en niks is onmogelijk, zijn erg snel met dingen aanpassen en oplossen. Met blub media groei je samen!”

Erik Bark

Administratiekantoor @Bark

“Wij zijn met ons kantoor vanaf het ontstaan van Blub klant. Blub verzorgt naar alle tevredenheid wekelijks nieuwsfeiten op social media. Door de naamswijziging van ons kantoor begin 2021 heeft Blub een fantastisch nieuw logo en website gemaakt en alle reclame uitingen voor ons aangepast. Kortom een bedrijf waarop wij kunnen vertrouwen.”

Sybren de Vries

Zichtbouw en Zichtdakopbouw

“Wij zijn blij met de samenwerking met Blub! Ze zijn zeer betrokken en hebben naast het ontwerpen van ons logo en de website, onze bussen bestickerd en zelfs meegedacht over een nieuwe naam. Daar houdt het bij Blub niet op want ze hebben daarnaast ook een hele visie over het neerzetten van het bedrijf met een stappenplan voor marketing. We krijgen veel complimenten over onze website en logo. Alle credits daarvoor aan Blub! Wij zijn vooral blij met het totaalpakket dat Blub aanbiedt en het meedenken…”

Olaf Metzelaar

De Fysioman

“Ik ben heel erg blij met de samenwerking met Blub media. Ik heb een fysiotherapiepraktijk, De Fysio Man, en Blub media heeft de website gemaakt en voorziet daarnaast ook alle marketing. Mijn praktijk loopt heel goed, mede dankzij de samenwerking met Blub media! Ik heb in het verleden met veel soortgelijke partijen samen gewerkt die veel beloven maar uiteindelijk weinig resultaten opleveren. BLUB MEDIA is anders! Zij zijn eerlijk! Zij gaan voor kwaliteit! Hun communicatie is geweldig. De contactpersoon met wie ik samenwerk, Bart, is eigenlijk een vriend geworden. Hij is onderdeel van mijn praktijk en daarnaast ook echt een vriend die oprecht geïnteresseerd is en niet alleen maar geld wil verdienen zoals alle concurrenten. We helpen elkaar! Want alleen samen kunnen we nieuwe mogelijkheden creëren! Het team van De Fysio Man en ik natuurlijk zijn super blij dat we met Blub Media kunnen samenwerken!

Dank jullie wel voor alles wat jullie tot nu toe hebben gedaan! Op naar nog meer oneindige mogelijkheden! Hoe wordt het nog beter dan dit 😉 ? “

Arjan de Back

Comfortable

“Twee jaar geleden zijn wij op zoek gegaan naar een full-service website- en marketingbureau. Een bureau dat nog gewoon de telefoon beantwoordt zonder een “Ticket” aan te hoeven maken als je iets gedaan wilt hebben. Blub media is dat bureau voor ons geworden! Zij hebben een nieuwe website en een uitstekend werkende webshop voor ons gebouwd. Tevens worden er wekelijks social media berichten geplaatst en elke maand een blog geschreven. Geen loze beloftes maar gewoon alles uit de kast halen met het beschikbare budget, dat is wat Blub voor ons doet.”

Rick

EHBO cursus

“Blub media is zeer klantvriendelijk, meedenkend, betrokken en heeft een leuk team met originele ideeën. Als je iets anders wilt dan standaard dan zit je hier zeker goed!”

Michael Zaanen

Alkmaar Kozijnen

“Wij zochten een bedrijf die een nieuwe website, reclame en uiterlijk vertoon voor ons kon verzorgen en hier ook over meedacht. We hebben met diverse bedrijven contact gehad en ons wensenlijstje door besproken, maar zonder succes. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij Blub, een bedrijf dat ons liet schrikken in positieve zin. Zo kan het ook: luisteren, meedenken en klantgericht. We kregen een mooie, eerlijke en transparante aanbieding waar wij als bedrijf geen nee tegen konden zeggen. Nu twee jaar verder nog steeds dik tevreden over hoe Blub ons helpt en klaarstaat voor al onze verzoeken en problemen. Een goed bedrijf met een hoop kennis op het gebied van reclame en media. Dikke 10+! “

Daphne Beers

Daphne Beers Consultancy en Your-Q

“Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Maurice van Blub voor het lanceren van mijn website. Vanaf het eerste moment was er goed contact, heldere communicatie en waardevolle aanbevelingen en discussies. De kennis die Blub inbrengt is voor mij heel waardevol en heeft ertoe geleid dat mijn website optimaal is vormgegeven en succesvol is gelanceerd. Naast het bouwen van mijn website, biedt Blub allerlei andere services en producten, waardoor ik al mijn marketing uitingen bij hen kan onderbrengen. Wat ik vooral prettig vind is het directe contact en schakelen, er wordt altijd tijd voor me gemaakt. Als ondernemer ben ik op zoek naar een duurzame samenwerking en dit is precies wat Blub biedt. Ook vind ik in Blub een sparringpartner voor nieuwe projecten en de invulling hiervan. Ik had mij geen betere media partner kunnen wensen!”

Stefan de Groot

De Groot Schilders

“Blub heeft voor ons de website en folders gemaakt, daarnaast doen ze ook het onderhoud van de website. Wij zijn dan ook zeer tevreden met Maurice en Blub. Top bedrijf en zeer goede service, mensen die met je mee denken!”