Project omschrijving

                     PORTFOLIO

Sikkenk Haarspecialisten

Voor Sikkenk haarspecialisten zijn we aan de slag gegaan om een nieuwe website en bedrijfsvideo te ontwikkelen. Daarnaast adviseert BLUB media Sikkenk op het gebied van marketing en verzorgen we de social media invulling (Facebook en Instagram).

Sikkenk haarspecialisten heeft alles voor de vrouw en man met haarverlies onder een dak. In hun winkel met grote showroom en mooie privé-paskamers adviseren ze je graag over de mogelijkheden.

Bekijk website
                     PORTFOLIO

Bedrijfsvideo

Het verhaal achter Sikkenk. De sfeer van de showroom. Veiligheid en vertrouwen. Allemaal zaken die we in de bedrijfsvideo terug wilden laten komen. Het moest een sfeerimpressie worden van de winkel in Haarlem, de werkwijze en tegelijkertijd een gevoel van vertrouwen uitstralen. Het verliezen van je haar is namelijk een moeilijk moment. Je haar is een wezenlijk onderdeel van je identiteit en hoe een ander jou ziet. De ervaring is voor iedereen persoonlijk en kan variëren van acceptatie tot een groot gevoel van verlies of onzekerheid. Sikkenk haarspecialisten doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je weer mooi en zelfverzekerd voelt, ondanks haarverlies. Dat is het gevoel wat we wilden uitstralen met de bedrijfsvideo, die zowel op de website als via andere communicatiekanalen gebruikt wordt.

Bedrijfsvideo kijken
                     PORTFOLIO

Bedrijfsvideo

Het verhaal achter Sikkenk. De sfeer van de showroom. Veiligheid en vertrouwen. Allemaal zaken die we in de bedrijfsvideo terug wilde laten komen. Het moest een sfeerimpressie worden van de winkel in Haarlem, de werkwijze en tegelijkertijd een gevoel van vertrouwen uitstralen. Het verliezen van je haar is namelijk een moeilijk moment. Je haar is een wezenlijk onderdeel van je identiteit en hoe de ander jou ziet. De ervaring is voor iedereen persoonlijk en kan variëren van acceptatie tot een groot gevoel van verlies of onzekerheid. Sikkenk haarspecialisten doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je weer mooi en zelfverzekerd voelt, ondanks haarverlies. Dat is het gevoel wat we wilde uitstralen met de bedrijfsvideo, die zowel op de website als via andere communicatiekanalen gebruikt wordt.

Bedrijfsvideo kijken

Kies jouw stijl

Een website kan nog zo mooi zijn, als de gebruikservaring niet goed is zal de conversie achterblijven. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons hoog op het lijstje. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat jouw website op alle vlakken goed in elkaar zit.
                     PORTFOLIO

Marketing

Voor de vindbaarheid van de website schrijven we blogs. Wij zorgen ervoor dat de teksten met de juiste zoekwoorden worden geschreven en de technische zaken goed staan ingesteld voor SEO.

Sikkenk haarspecialisten staat bekend om de fijne sfeer en de persoonlijke aandacht. Al deze kernwaarden laten we terugkomen in de social media berichten die we voor Sikkenk maken. Juist bij het zoeken naar een haarwerk zullen veel klanten online research doen. Want, welke opties zijn er? Waar vind je haarwerken en welke specialist geeft je een fijn gevoel? Met de berichten proberen we een positief, warm en begripvol gevoel over te brengen. Het doel is immers om klanten ondanks alles een fijn gevoel te geven! Eens in de zoveel tijd maken we een social media campagne om nieuwe klanten te bereiken en de naamsbekendheid te verhogen.

                     PORTFOLIO

Bekijk ook onze andere projecten

Alle projecten