Online vindbaarheid

Een mooie website is leuk, maar dan wil je natuurlijk ook dat jouw website daadwerkelijk wordt bezocht. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met je online vindbaarheid!

SEO: Online vindbaarheid

Wij helpen je graag om je website beter vindbaar te maken in Google. Het is de kunst van het optimaliseren van je website om zo hoog mogelijk in de gratis resultaten van Google te komen: de organische zoekresultaten. Je kunt hier alleen vertoond worden als Google je website relevant genoeg vindt voor de zoekopdracht. Wij zorgen ervoor dat de websiteteksten en blogs met de juiste zoekwoorden en koppen worden geschreven én dat de technische SEO van jouw website in orde is.

SEA: Adverteren in Google

Hoewel SEO soms verbazingwekkende resultaten oplevert, wordt de concurrentie binnen zoekmachines steeds groter. Soms is het nodig (en slim) om te gaan adverteren om meer potentiële klanten te bereiken. We starten met een zoekwoordenonderzoek om de belangrijkste zoekwoorden voor jouw bedrijf in kaart te brengen. Doordat we op voorhand weten waar potentiële klanten naar op zoek zijn, kunnen we heel gericht de juiste doelgroep benaderen. Op het juiste moment en met de juiste boodschap wordt er traffic gegeneerd naar jouw website.

Neem een kijkje in onze vijver

Dat we altijd voor het beste resultaat gaan kunnen we wel vertellen, maar we kunnen het nog beter laten zien. Bekijk hoe we de vindbaarheid van verschillende klanten hebben verbeterd!

Coole dingen
Contact

Wil jij beter gevonden worden?