ONLINE VINDBAARHEID

Wil je online zichtbaar zijn maar is SEO en SEA chinees voor jou? Wij maken het graag begrijpelijk en zorgen ervoor dat jouw website in het plaatje van Google past. Een betere zichtbaarheid zorgt voor meer bezoek, meer potentiële klanten en meer omzet!

ONLINE VINDBAARHEID

Wil je online zichtbaar zijn maar is SEO en SEA chinees voor jou? BLUB media zorgt ervoor dat jouw website in het plaatje van Google past en online beter zichtbaar wordt. Een betere zichtbaarheid zorgt voor meer bezoek, meer potentiële klanten en meer omzet!

BETER VINDBAAR IN GOOGLE (SEO)

We helpen je om je website beter vindbaar te maken in Google. SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie). Het is de kunst van het optimaliseren van je website om zo hoog mogelijk in de gratis resultaten van Google te komen, de organische zoekresultaten. Je kunt hier alleen getoond worden als Google je website relevant vindt voor de zoekopdracht. Wij zorgen ervoor dat de teksten met de juiste zoekwoorden worden geschreven. Dit is alleen geen snel proces, Google heeft tijd nodig om dit op te pakken.

Ook kunnen wij blogs schrijven voor je website, zo heeft de website meer content en is de kans groter dat Google jouw website oppakt. Deze blogs zijn ook geschikt om te delen op social media, win-win dus.

ADVERTEREN IN GOOGLE (SEA)

Voor advertenties bovenaan in Google moet je betalen per klik op je advertentie. Dit wordt SEA (Search Engine Advertising) genoemd. Dit wordt ingezet met het advertentieprogramma Google AdWords. Dit is voor sommige bedrijven heel interessant met lage kosten per klik of bij hoge marge producten. Wil je weten of SEA geschikt voor jou bedrijf is en welke zoekwoorden het meest interessant zijn? Neem contact met ons op en wij doen een zoekwoorden onderzoek voor jouw bedrijf.

DAAG JIJ ONS UIT?

Neem contact op