fbpx

Meubelstudio

Meubelstudio

Meubel-studio.nl ontwerpt en maakt kasten en deuren op maat. Meubelstudio staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. Het team van specialisten helpt je bij het ontwerpen, inmeten en monteren van jouw droomkasten en deuren. Wij maken alles voor je op maat, zodat je zeker weet dat het past en voldoet aan jouw eisen en wensen.

Logo & huisstijl

De huisstijl en het logo van Meubelstudio sloten niet aan bij hetgeen wat ze wilden uitstralen. Na een brainstormsessie en kleurenonderzoek zijn we tot een nieuwe, frisse uitstraling gekomen die past bij het karakter van Meubelstudio.

Website

Bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk een nieuwe website. Op de nieuwe website is direct zichtbaar wat Meubelstudio voor je kan betekenen. Ben je nog op zoek naar nieuwe kasten of deuren? Laat ze op maat ontwerpen en maken bij Meubelstudio!

Fotografie

Foto’s kunnen uiteraard niet uitblijven. Mensen kijken steeds meer en meer naar foto’s om zo een beeld te krijgen van wat een bedrijf voor hen kan betekenen. Voor de nieuwe website hebben we nieuwe, professionele foto’s laten maken.

ONS WERK

Laat je inspireren

Benieuwd naar onze andere projecten? Duik in onze vijver om een greep uit ons werk te zien!

CONTACT

Hulp nodig bij een project?

Wij helpen je graag om jouw bedrijf onder de aandacht brengen.