Meubelstoffeerderij Nicolaas

Meubelstoffeerderij Nicolaas

Meubelstoffeerderij Nicolaas heeft meer dan 45 jaar ervaring in stofferingen en reparaties. Je bent bij hen aan het juiste adres voor meubel-, horeca-, boot & jacht-, camper & caravan- en projectstofferingen om je meubels een tweede leven te geven.

Logo & huisstijl

Bij de site hoort natuurlijk een nieuwe huisstijl met een bijpassend logo. In samenspraak met de klant is er uiteindelijk gekozen voor een rustig en strak design, waarin de dienst goed naar voren komt.

Website

De heren van Meubelstoffeerderij Nicolaas werkten jarenlang als stoffeerder binnen hun bedrijf, maar dit kwam niet goed naar voren. Om deze dienst meer uit te lichten, hebben zij ervoor gekozen om een nieuw bedrijf met bijbehorende site op te zetten. Aan Blub de vraag of wij dit konden realiseren: daar draaien wij onze handen natuurlijk niet voor om! Met enthousiasme zijn onze designers en webbouwers aan de slag gegaan, met een mooi eind resultaat!

Google Ads

Wanneer je een nieuwe website hebt, wil je natuurlijk graag goed (en snel) gevonden worden. En dat is in dit geval nog best lastig door de grote concurrentie. Daarom adverteren wij in Google! Woon je in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Holland? Dan is Meubelstoffeerderij Nicolaas vindbaar!

Laat je inspireren

Benieuwd naar onze andere projecten? Duik in onze vijver om een greep uit ons werk te zien!

Coole dingen
Contact

Hulp nodig bij
een project?