Inhaakkalender 2024: stem je marketing goed af!

Wat is een inhaakkalender?

Een inhaakkalender is een speciale kalender waar allerlei (feest)dagen op staan. Op de kalender staan de bekende feestdagen zoals Kerst, Pasen en Hemelvaart. Naast de bekende feestdagen staan er ook grappige en leuke dagen tussen zodat jij hier met jouw sociale media post op in kan spelen. Denk aan de Nationale Drink Wijn Dag, Social Media Dag en Duurzame Dinsdag. 

Waarom is het handig?

Het plannen van je contentkalender voor een geheel nieuw jaar kan lastig zijn. Met onze inhaakkalender wordt het een stukje makkelijker! De inhaakkalender biedt je creatieve idee├źn voor contentmogelijkheden die je misschien niet direct zelf zou bedenken.

Speciaal voor Blub

Om jou veel moeite te besparen hebben wij de inhaakkalender al voor je gemaakt. Iedere maand hebben wij voor jou de leukste feestdagen uitgekozen en op de kalender gezet. Nu kan je direct beginnen en ben je helemaal voorbereid op de leukste en gekste dagen van 2024. Wil jij nog meer informatie hebben of wil je hulp hebben bij het kiezen van goede content voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!