Inhaakkalender 2023: stem je marketing goed af!

Wat is een inhaakkalender?

Een inhaakkalender is een speciale kalender waar allerlei (feest)dagen op staan. Op de kalender staan de bekende feestdagen zoals Kerst, Pasen en Hemelvaart. Naast de bekende feestdagen staan er ook grappige en leuke dagen tussen zodat jij met jouw sociale media post hierop kan inspelen. Een paar voorbeelden van wat er op de kalender staat zijn, geen sokkendag, drink wijn dag en dag van de Franse frietjes.

Nieuws

Waarom is het handig?

Door de inhaakkalender kan je in 1 oogopslag zien welke (feest)dagen er in de maand zijn. Hieruit kan jij dan weer kiezen welke jij wilt gebruiken voor sociale media berichten van jouw bedrijf.  Je hoeft dan niet uren op internet te zoeken naar leuke feestdagen, dat heeft ons team al helemaal voor jou gedaan, super handig he?!

Speciaal voor Blub

Om jou veel moeite te besparen hebben wij de inhaakkalender al helemaal klaar voor jou. iedere maand hebben wij voor jou de leukste feestdagen uitgekozen en die voor jou op de kalender gezet. Nu kan je direct beginnen en ben je helemaal voorbereid op de leukste en gekste dagen van volgend jaar. Wil jij nog meer informatie hebben of wil je hulp hebben bij het kiezen van goede content voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij jou met ideeën uit onze creatieve vijver.