fbpx

Gratis SEO check door onze SEO-specialist!

Blub zet graag een stapje extra. Daarom bieden wij een gratis SEO check aan voor je huidige website. Zo kun jij in één oogopslag zien waar er nog kansen liggen om te groeien.

BLUB MEDIA

Ik wil een gratis SEO-check!

Onze SEO-specialist bekijkt je website grondig en stuurt een overzicht van kansen naar je toe. En dan geen SEO-scan uit een programma, maar wij kijken naar je website alsof het onze eigen website is. Wij verplaatsen onszelf in jouw bedrijf en kijken wat wij belangrijk zouden vinden. 

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.
BLUB MEDIA

Waarom een gratis SEO check?

Blub helpt ondernemers graag met groeien. Wij vinden het tof om te zien dat jij zoveel mogelijk uit jouw website (en marketing) weet te halen.

Inhoud SEO check

De inhoud van de SEO check hangt af van hoe jouw website er uit ziet. De check is dus altijd uniek en op maat, wel zo fijn! Sommige punten kun je eenvoudig zelf uitvoeren, maar andere punten kun je beter laten uitvoeren door een specialist.

Wil jij het maximale uit de SEO check halen? Blub helpt je graag verder!

SEO-check
BLUB MEDIA

Wat vragen we van jou?

Geïnteresseerd in de gratis SEO check? Top! Het belangrijkste wat we van je nodig hebben is natuurlijk de URL van je website (dûh). Verder vragen we je e-mail en telefoonnummer zodat we de SEO check naar je op kunnen sturen en met je door kunnen nemen.

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.
DIENSTEN

Wat kan Blub voor je doen?

Blub is een full service reclamebureau dat jou centraal staat. Wij kruipen in jouw schoenen en kijken wat het beste is in jouw situatie. De SEO check is hierbij het begin punt. Wij helpen je niet alleen op het gebied van SEO, we denken juist breed.

Wij zorgen voor:

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en het team van Blub? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. Hierin ontvang je ook fijne tips voor je eigen marketing😉

CONTACT

Wil jij beter gevonden worden?

Wij helpen je graag met de vindbaarheid van jouw website!