Erotic Treasure

Erotic Treasure

Erotic Treasure is dé webshop voor je stoutste dromen! Met meer dan 6500 artikelen in voorraad vind je bij Erotic Treasure altijd wat je zoekt. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs! Van vibrators tot pikante lingeriesetjes: Erotic Treasure heeft het allemaal.

Huisstijl

De huisstijl van Erotic Treasure was flink verouderd en sloot niet aan op de doelgroep. Na een uitgebreid kleurenonderzoek zijn we tot een nieuwe, frisse huisstijl gekomen die past bij de wensen en behoeften van de doelgroep.

Webshop

Bij een nieuwe huisstijl hoort een nieuwe webshop! De nieuwe webshop is frisser, gebruiksvriendelijker en biedt een goede basis voor alle marketingactiviteiten.

“Blub denkt met je mee en niks is onmogelijk, zijn erg snel met dingen aanpassen en oplossen. Met blub media groei je samen!”

Frenklin – Erotic Treasure

SEO

Als SEO specialist zijn we continue bezig met optimaliseren en maximaliseren om uit Erotic Treasure nóg meer te halen. We zorgen dat alles op de webshop actueel en up-to-date blijft. We optimaliseren bestaande content en kijken naar technische factoren als snelheid, structuur, URL’s, sitemaps en meta descriptions.

Google Ads

Een webshop draait natuurlijk om producten verkopen. Maar hoe maak je reclame voor erotische producten als platformen zoals Google hier restricties aan verbinden? Deze uitdaging gaan wij dagelijks aan. En nog altijd met succes!

Social media invulling

Als webshop wil je dat jouw doelgroep je niet uit het oog verliest. Social media is daarin onmisbaar! Via verschillende social media kanalen proberen we klanten om te zetten in echte fans die vaak én graag shoppen bij Erotic Treasure.

Blog

Naast de (technische) SEO optimalisaties dragen ook de blogs die we schrijven bij aan de vindbaarheid van Erotic Treasure. Daarnaast zijn de blogs een ideale manier om specifieke producten in de spotlight te zetten en klanten te amuseren met leuke weetjes en tips. 

Nieuwsbrief

In een goede marketingstrategie is e-mailmarketing onmisbaar. Gelukkig weten wij hier wel raad mee! Dankzij de nieuwsbrief houden we (potentiële) klanten op de hoogte van alle nieuwe producten, aanbiedingen en leuke weetjes.  

Laat je inspireren

Benieuwd naar onze andere projecten? Duik in onze vijver om een greep uit ons werk te zien!

Coole dingen
Contact

Hulp nodig bij
een project?