ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

WEBSITE

Wil je een website laten maken die er professioneel uitziet en opvalt tussen de concurrentie? Een toffe website zorgt voor een professionele uitstraling van je bedrijf, waardoor klanten eerder geneigd zijn om tot actie over te gaan. Wij zorgen voor een design dat past bij jouw bedrijf en uitstraling. Ook belangrijk: we kijken verder dan de website zelf. Een goede website is de basis maar het totale plaatje moet kloppen. Enthousiast geworden? Binnen 12 weken kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website live staat!

meer informatie

WEBSHOP

Wil je een webshop beginnen die je gemakkelijk zelf kunt beheren? Wij maken webshops die er niet alleen mooi uitzien, maar ook technisch goed in elkaar zitten en gebruiksvriendelijk zijn. Alles om ervoor te zorgen dat jouw webshop een groot succes wordt!

meer informatie

ONLINE VINDBAARHEID

Wil je online zichtbaar zijn maar is SEO en SEA chinees voor jou? Wij maken het graag begrijpelijk en zorgen ervoor dat jouw website in het plaatje van Google past. Een betere zichtbaarheid zorgt voor meer bezoek, meer potenti√ęle klanten en meer omzet!

meer informatie

SOCIAL MEDIA

Vind je social media te veel gedoe? Ontbreekt het je aan inspiratie, kennis, of heb je simpelweg geen tijd om regelmatig berichten te plaatsen? Bij BLUB Media kun je zakelijke social media uitbesteden! Wij zorgen ervoor dat je zichtbaar bent bij je doelgroep door het inzetten van verschillende social media kanalen. Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk wat we allemaal doen!

meer informatie

FOTO & VIDEO

Hoe belangrijk goede teksten ook zijn, een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Foto’s en video’s bepalen de uitstraling van je website. Wil je foto’s of video’s van jouw bedrijf laten maken? Wij regelen het voor je!

meer informatie

LOGO & HUISSTIJL

Wil je een logo of huisstijl laten maken? Onze creatieve vormgevers maken logo’s en designs die eruit knallen, helemaal passend bij jouw concept. Voor een vaste prijs zorgen wij voor een logo of huisstijl waar jij blij van wordt. Nog niet helemaal tevreden over het ontwerp? Wij gaan net zolang door tot jij dat wel bent!

meer informatie

KLIK NIET OP DE GOUDVIS!

COOLE DINGEN

Samen kunnen we brainstormen over coole dingen voor jouw nieuwe website. Denk aan een cinemagraph, een drone video of dynamische content.

meer informatie

DAAG JIJ ONS UIT?

Neem contact op