De Fysio Man

De Fysio Man

De Fysio Man is een fysiotherapiepraktijk in Amsterdam-West waar sport en fysiotherapie nauw samenwerken. Mede dankzij de inzet van een nieuwe website en sterke marketingstrategie kunnen we bijdragen aan de groei van De Fysio Man.

Website

De nieuwe website van De Fysio Man is strak, modern en gebruiksvriendelijk ingericht. Daardoor is de website een uitstekende basis voor een goede marketingstrategie. Ook visueel ziet de website van De Fysio Man er gelikt uit. De eerste indruk is immers altijd de belangrijkste! De website van De Fysio Man valt op tussen de concurrentie en straalt professionaliteit uit. 

Google Ads

Wie in Amsterdam-West op zoek is naar een fysiotherapiepraktijk, ziet direct De Fysio Man voorbij komen. Door zowel algemene Google campagnes als specifieke behandelingscampagnes in te zetten, is De Fysio Man bij de juiste doelgroep zichtbaar en wordt er volop bijgedragen aan de naamsbekendheid van de fysiotherapiepraktijk. En hiermee ook het aantal keer dat de telefoon rinkelt!

Ik ben heel erg blij met de samenwerking met Blub media. Ik heb een fysiotherapiepraktijk, De Fysio Man, en Blub media heeft de website gemaakt en voorziet daarnaast ook alle marketing. Mijn praktijk loopt heel goed, mede dankzij de samenwerking met Blub media! Ik heb in het verleden met veel soortgelijke partijen samen gewerkt die veel beloven maar uiteindelijk weinig resultaten opleveren. BLUB MEDIA is anders! Zij zijn eerlijk! Zij gaan voor kwaliteit! Hun communicatie is geweldig. De contactpersoon met wie ik samenwerk, Bart, is eigenlijk een vriend geworden. Hij is onderdeel van mijn praktijk en daarnaast ook echt een vriend die oprecht geïnteresseerd is en niet alleen maar geld wil verdienen zoals alle concurrenten. We helpen elkaar! Want alleen samen kunnen we nieuwe mogelijkheden creëren! Het team van De Fysio Man en ik natuurlijk zijn super blij dat we met Blub Media kunnen samenwerken!

Dank jullie wel voor alles wat jullie tot nu toe hebben gedaan! Op naar nog meer oneindige mogelijkheden! Hoe wordt het nog beter dan dit 😉 ? “

Olaf en het team – De Fysio Man

Blogs

Dankzij de inzet van SEO-blogs werken we aan de organische groei in en rondom Amsterdam-West. De crawlerbotjes van Google struinen elke dag het internet af naar nieuwe pagina’s en blogs. Hoe meer verkeer de website van De Fysio Man vervolgens trekt, hoe relevanter Google de website vindt en hoe beter De Fysio Man gevonden gaat worden in de zoekresultaten. Al deze factoren versterken elkaar en zorgen ervoor dat de ranking omhoog gaat.

Social media invulling en campagnes

Wist jij dat 1 op de 5 mensen elk jaar een fysiotherapeut bezoekt? Grote kans dus dat je vaker dan één keer naar de fysio gaat! Als fysiotherapiepraktijk is het daarom heel belangrijk om zichtbaar te blijven onder je doelgroep! Om die reden zetten we zowel social media campagnes als social media invulling in.

Om de campagnes zo optimaal mogelijk in te zetten hebben we heel gericht getarget en goed gekeken naar de groeikansen. Dankzij de organische berichten op social media blijven volgers op de hoogte van alle mogelijkheden en zullen ze bij blessures meteen aan De Fysio Man denken.

Laat je inspireren

Benieuwd naar onze andere projecten? Duik in onze vijver om een greep uit ons werk te zien!

Coole dingen
Contact

Hulp nodig bij
een project?