COOLE DINGEN

Samen kunnen we brainstormen over coole dingen voor jouw nieuwe website. Denk aan een cinemagraph, een drone video of dynamische content.

CINEMAGRAPH

Een cinemagraph is een foto met een subtiel bewegingselement dat steeds wordt herhaald. Een leuke toevoeging voor op je website! Wij maken een cinemagraph in jouw stijl.

LANDINGSPAGINA’S

Wil je iets speciaals voor een campagne die je draait? Dan kunnen we hiervoor een speciale landingspagina bouwen. Hiermee kun je snel en kort uitleggen wat de campagne inhoudt, zonder mensen te overspoelen met informatie.

check deze epische landingspagina!!

DYNAMISCHE CONTENT

Beweging op een website kan helpen je klant zijn of haar aandacht te trekken. Dit kan door bijvoorbeeld een muisklik actie te geven aan de goudvis hiernaast, of een constante beweging aan bijvoorbeeld de knop hieronder.

IK VAL OP

KLIK NIET OP DE GOUDVIS!

Zilvervis ;-)Goudvis

VOOR EN NA

Een voor en na foto kan een leuk effect hebben en de klant gelijk een goed beeld geven van het uiteindelijke resultaat. Sleep met je muis of vinger de balk naar links of recht om het effect te zien. Om dit effect te creëren is het belangrijk dat zowel de ”voor” en ”na” foto vanaf het zelfde punt zijn genomen.

DRONE VIDEO’S

Zet jouw bedrijf, locatie of product op een unieke manier in de spotlight! Door middel van drones kunnen prachtige beelden worden gemaakt in de lucht. Dit geeft een ander perspectief wat zorgt voor verrassende beelden van uitstekende kwaliteit!

DAAG JIJ ONS UIT?

Neem contact op