fbpx

Comfortable

Comfortable

Naar mate we ouder worden wordt sporten steeds moeilijker. Comfortable heeft een breed assortiment health- en sportcomfort artikelen die het onderhouden van een sportief leven een stuk gemakkelijker maken.

Webshop

We hebben een webshop ontwikkeld waarin Comfortable op een eenvoudige manier de health- en sportcomfort artikelen kan aanbieden.

Twee jaar geleden zijn wij op zoek gegaan naar een full-service website- en marketingbureau. Een bureau dat nog gewoon de telefoon beantwoordt zonder een “Ticket” aan te hoeven maken als je iets gedaan wilt hebben. Blub media is dat bureau voor ons geworden! Zij hebben een nieuwe website en een uitstekend werkende webshop voor ons gebouwd. Tevens worden er wekelijks social media berichten geplaatst en elke maand een blog geschreven. Geen loze beloftes maar gewoon alles uit de kast halen met het beschikbare budget, dat is wat Blub voor ons doet.

Arjan de Back – Comfortable

Google Ads

Via Google Ads zetten we in op een shoppingcampagne, zodat de artikelen van Comfortable zichtbaar zijn in het shoppingnetwerk van Google. De campagnes dragen bij aan meer website bezoekers én meer kopers.

Social media invulling

Als je een webshop hebt is het belangrijk dat de producten zichtbaar zijn. Maar hoe moet je deze producten in de online etalage zetten? Dat doen we door middel van social media. We plaatsen organische berichten zodat Comfortable zichtbaar blijft bij de huidige klanten en zichtbaar is voor potentiële klanten.

Social media campagnes

Maar met alleen social media invulling red je het niet. Daarom zetten we ook social media campagnes op. Zo kunnen we heel gericht de doelgroep bereiken en het verkeer naar de website vergroten.

Blogs

De blogs die wij schrijven voor Comfortable hebben twee doelen. Het eerste doel is het verhogen van de vindbaarheid in Google. Het tweede doel is het geven van extra informatie van de producten in de webshop. Want voordat je een product koopt wil je toch eerst weten wat het doet en of het werkt? 

ONS WERK

Laat je inspireren

Benieuwd naar onze andere projecten? Duik in onze vijver om een greep uit ons werk te zien!

CONTACT

Hulp nodig bij een project?

Wij helpen je graag om jouw bedrijf onder de aandacht brengen.