fbpx

Krijg je marketing in zicht met Blub!

Kun jij wel wat hulp gebruiken met marketing? Of heb je een nieuwe website, webshop of huisstijl nodig? Bij Blub ben je aan het juiste adres!

Onze mediagoeroe Bart Rutjes staat voor je klaar voor een gratis adviesgesprek.

OVER ONS

Wij zijn blub!

Wij zorgen voor: mooiere websites! betere vindbaarheid! meer verkopen online! een toffe huisstijl!

Blub is een full service reclamebureau. Van reclamebureaus zijn er wel meer, maar Blub is net even anders. Wij zijn eerlijk en oprecht (dat is niet gelogen!) en denken graag met je mee. We ontzorgen ondernemers op alle vlakken en kijken naar het totale plaatje. Laat ons doen waar wij goed in zijn, zodat jij tijd overhoudt om te doen waar jij goed in bent.

ONZE ZUIDELIJKE KLANTEN

Deze Brabantse vissen gingen je voor:

VINDEN WE TOF

Wat zeggen onze klanten?

De Fysio Man
Olaf Metzelaar
Lees verder
"De contactpersoon met wie ik samenwerk, Bart, is eigenlijk een vriend geworden. Hij is onderdeel van mijn praktijk en daarnaast ook echt een vriend die oprecht geïnteresseerd is en niet alleen maar geld wil verdienen zoals alle concurrenten. We helpen elkaar! Want alleen samen kunnen we nieuwe mogelijkheden creëren! "
@BARK
Erik Bark
Lees verder
“Wij zijn met ons kantoor vanaf het ontstaan van Blub klant. Blub verzorgt naar alle tevredenheid wekelijks nieuwsfeiten op social media. Door de naamswijziging van ons kantoor begin 2021 heeft Blub een fantastische nieuw logo en website gemaakt en alle reclame uitingen voor ons aangepast. Kortom een bedrijf waarop wij kunnen vertrouwen.”
Zichtbouw
Sybren
Lees verder
“Wij zijn blij met de samenwerking met Blub! Ze zijn zeer betrokken en hebben naast het ontwerpen van ons logo en de website, onze bussen bestickerd en zelfs meegedacht over een nieuwe naam. Daar houdt het bij Blub niet op want ze hebben daarnaast ook een hele visie over het neerzetten van het bedrijf met een stappenplan voor marketing. Alle credits daarvoor aan Blub!
Previous
Next
HOUDOE!

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek met Bart!

Bart Rutjes is geboren en getogen in het mooie Brabant. Tot op de dag van vandaag maakt hij ons team compleet vanuit zijn thuisbasis Waalwijk. Bossche bollen maken kan hij misschien niet, maar advies geven doet hij als de beste!

Met meer dan 20 jaar ervaring in het medialandschap is Bart verantwoordelijk voor het succes van onze (Brabantse) klanten.

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.