Boogerman Makelaars

Boogerman Makelaars

Woon je in Dordrecht en omgeving? Dan heb je ze vast al eens voorbij zien komen: Boogerman Makelaars, dé makelaar in Dordrecht en omgeving. Of het nu gaat om het (ver)kopen, (ver)huren of beleggen in woningen of panden, Boogerman staat voor je klaar!

Logo & huisstijl

Na een interne verandering en rebranding van het makelaarskantoor, kon het veranderen van de huisstijl, het logo en de website natuurlijk niet uitblijven. Blub kreeg hierbij de vrijheid om het logo te moderniseren en hierop aansluitend een nieuwe huisstijl voor de nieuwe website te ontwikkelen. Na een brainstormsessie en een kleurenonderzoek zijn we tot een nieuwe stoere en frisse uitstraling gekomen die aansluit bij het karakter van Boogerman Makelaars.

Website

Nadat de nieuwe huisstijl in het leven werd geroepen, was het tijd om de verouderde website onder handen te nemen. De nieuwe website is persoonlijk ingericht en er is gelet op een duidelijke navigatie voor de bezoeker. Benieuwd naar het eindresultaat?

Fotografie

Om de website persoonlijk en professioneel te maken, hebben we een fotograaf naar het mooie Dordrecht gestuurd voor een passende fotoshoot. Wil jij ook toffe foto’s voor je website? Lees hier wat wij voor je kunnen betekenen.

Koppeling realworks

Om het woningaanbod van Boogerman Makelaars goed op de website in te laden, werken we met een koppeling met Realworks. Onze developers hebben hier een eigen plugin voor gebouwd waarmee eenvoudig het aanbod getoond kan worden, op elke website die wij maken. Lekker makkelijk!

Vormgeving

Met een nieuwe uitstraling online kan de offline uitstraling natuurlijk niet achterblijven. Blub heeft nieuwe visitekaartjes, briefpapier en makelaarsborden ontworpen. Ook om het kantoor kun je nu in hartje Dordrecht niet meer heen door speciale raambelettering en bestickering.

Laat je inspireren

Benieuwd naar onze andere projecten? Duik in onze vijver om een greep uit ons werk te zien!

Coole dingen
Contact

Hulp nodig bij
een project?