@Bark

@Bark

Voor veel ondernemers is administratie hun minste favoriete bezigheid en een klusje wat nu eenmaal gedaan moet worden. Voor @Bark is administratie wél een favoriete bezigheid. Zij nemen deze taak dan ook graag voor je uit handen.

Huisstijl en website

In 2021 is Reus & Bark veranderd in @Bark. Samen met de nieuwe naam kwam ook de opdracht om een nieuwe huisstijl en bijpassende website te ontwikkelen. We hebben de huisstijl flink gemoderniseerd en in een hipper jasje gestoken.

“Wij zijn met ons kantoor vanaf het ontstaan van Blub klant. Blub verzorgt naar alle tevredenheid wekelijks nieuwsfeiten op social media. Door de naamswijziging van ons kantoor begin 2021 heeft Blub een fantastische nieuw logo en website gemaakt en alle reclame uitingen voor ons aangepast. Kortom een bedrijf waarop wij kunnen vertrouwen.”

Erik Bark – Administratiekantoor @Bark

Blogs

In de financiële wereld verandert er elke dag wel iets. Denk aan belastingwijzigingen, nieuwe wetten of aanpassingen in de subsidieregels. Hoe kun je als administratiekantoor hier op in spelen en laten zien dat je kennis hebt van zaken? Juist, door nieuwsartikelen te delen waarin ingewikkelde en onduidelijke regels simpel en hapklaar worden uitgelegd. Hiermee ben je een baken van kennis en vergroot je de naamsbekendheid. De nieuwsartikelen worden ook graag gelezen door bestaande klanten die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen.

In-App Display Advertising

Via In-App Display Advertising kunnen we de zakelijke doelgroep van @Bark heel gericht bereiken. Dankzij een pixel op de website kunnen we websitebezoekers opnieuw benaderen en vergelijkbare doelgroepen targeten. Een geweldige vorm van branding met uitstekende resultaten!  

Nieuwsbrief

Iedere maand versturen we voor @Bark een nieuwsbrief met het laatste nieuws naar (potentiële) klanten die zich hebben ingeschreven en graag goed op de hoogte blijven. E-mailmarketing is voor @Bark een uitstekende manier om het contact met klanten te behouden en zichtbaar te blijven.

Social media invulling en campagnes

Als administratiekantoor wil @Bark bedrijven ontlasten en helpen met hun administratie. Een belangrijk onderdeel daarvan is het delen van kennis. Daarom plaatsen we elke week een bericht op Facebook en LinkedIn over de laatste ontwikkelingen, veranderingen in de regels en leuke tips.

Laat je inspireren

Benieuwd naar onze andere projecten? Duik in onze vijver om een greep uit ons werk te zien!

Coole dingen
Contact

Hulp nodig bij
een project?