Alkmaar Kozijnen

Alkmaar Kozijnen

Alkmaar Kozijnen is dé specialist op het gebied van onderhoud, reparaties en advies voor gevels, ramen, deuren en kozijnen. Welke adviesvraag je ook hebt over je gevel, Alkmaar Kozijnen gaat samen met je op zoek naar een passend antwoord.

Website

Alkmaar Kozijnen komt al jaren over de vloer bij Blub. In 2021 hebben de huisstijl en website een complete update gekregen. Inclusief een video voor op de homepage is het een prachtige en gebruiksvriendelijke website geworden.

“Wij zochten een bedrijf die een nieuwe website, reclame en uiterlijk vertoon voor ons kon verzorgen en hier ook over meedacht. We hebben met diverse bedrijven contact gehad en ons wensenlijstje door besproken, maar zonder succes. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij Blub, een bedrijf dat ons liet schrikken in positieve zin. Zo kan het ook: luisteren, meedenken en klantgericht. We kregen een mooie, eerlijke en transparante aanbieding waar wij als bedrijf geen nee tegen konden zeggen. Nu twee jaar verder nog steeds dik tevreden over hoe Blub ons helpt en klaarstaat voor al onze verzoeken en problemen. Een goed bedrijf met een hoop kennis op het gebied van reclame en media. Dikke 10+! “

Michael Zaanen – Alkmaar Kozijnen

Blogs

Het voorzien van juist en passend advies is een vereiste voor Alkmaar Kozijnen. Daar spelen blogs ook een belangrijke rol in. Adviezen voor inbraakbeveiliging, periodiek onderhoud of het juiste materiaal komt allemaal aan bod. De adviezen zijn van toegepaste waarde voor nieuwe en bestaande klanten. Zo kun je onduidelijkheden direct op een simpele manier uitleggen. Daarnaast helpen blogs ook uitstekend mee om de SEO score op te voeren. Zo scoort Alkmaar Kozijnen direct hoger in Google en slaan ze eigenlijk twee vliegen in één klap!

Social media invulling en campagnes

De social media invulling van Alkmaar Kozijnen wordt verzorgd door Blub. Omdat de meeste (potentiële) klanten van Alkmaar Kozijnen zich niet op Facebook maar op LinkedIn begeven, verzorgen wij daar social posts om extra op te vallen. Door het regelmatig en gestructureerd plaatsen van berichten vergroot je jouw naamsbekendheid en ben je vaker in het zicht.

Het delen van projecten, blogs, adviezen en informatie zorgen voor betrokkenheid binnen je netwerk. Zo vergroot je het bereik en versterk je jouw positie in de markt.

Laat je inspireren

Benieuwd naar onze andere projecten? Duik in onze vijver om een greep uit ons werk te zien!

Coole dingen
Contact

Hulp nodig bij
een project?