3 tips om content efficiënt in te plannen

Regelmatig krijgen wij vragen van ondernemers over hoe zij hun content efficiënter kunnen inplannen. De reden dat ze deze vraag stellen is omdat ze veel tijd kwijt zijn aan het wekelijks plaatsen van socialmediaberichten. Wat opvalt is dat weinig ondernemers gebruik maken van een duidelijke strategie. Socialmediaberichten worden meestal lukraak geplaatst, zonder planning of idee hierachter. Tijd om een aantal tips mee te geven om zo efficiënt mogelijk met je tijd om te gaan!

Tip 1: Verzamel waardevolle content!

Het is belangrijk om ook online van je te laten horen. Wanneer je regelmatig berichten plaatst is het goed om relevant te blijven voor je doelgroep. Verzamel bijvoorbeeld nuttige informatie over de producten en/of diensten die jullie aanbieden. Weten wat werkt en hoe je jouw naamsbekendheid vergroot? In onze blog over social media marketing geven wij hier nog meer tips over!

Tip 2: Plan een vaste dag in!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw Google Ads strategie, of wil je gaan starten met adverteren binnen het Google netwerk? Onze marketing blubjes helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip 3: Plaats op het juiste moment!

De statistieken van eerdere posts geven je informatie over de prestaties hiervan. Deze informatie bevat bijvoorbeeld gegevens over je doelgroep, wie ze zijn, waar ze vandaan komen, maar bovenal wanneer ze je posts zien. Met de verkregen informatie weet jij dus precies wanneer je iets moet plaatsen om zoveel mogelijk interactie met de doelgroep te hebben.

Hulp nodig bij social media marketing?

Social media is anno 2021 onmisbaar voor (bijna) elk bedrijf. Vind je social media veel gedoe, lastig of kost het je naast deze tips toch te veel tijd? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met het bereiken van jouw doelstellingen.

Deel dit bericht met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
CONTACT

Hulp nodig van een van onze medewerkers?

Wij helpen je graag om jouw bedrijf onder de aandacht brengen.